مشکل رندر در camera sequencer

peighami

New Member
سلام
اساتید محترم من یه مشکل پیدا کردم تو رندر گرفتن camera sequencer (یعنی من بلد نیستما :green:)
من همه ی shotها رو چیدم و کلی هم دوربین به کار بردم و هی از این دوربین به اون دوربین سوییچ می کنم و کلی هم صحنه رو تند و کند کردم ... ok
حالا مشکل ااینجاست که نمیدونم چطوری همه ی این تغییرات رو رندر بگیرم.
در render setting فقط میگه کدوم دوربین!
در صورتی که من دقیقاً کارایی که رو camera sequencer کردمو میخوام.
نگید نمیشه که بخدا بدبخت میشم کلی کار کردم روش.
ممنون میشم راهنمایی کنید :rose:

1835ali

Well-Known Member
شما از هر دوربینی که می خوای توی اون لحظه داشته باشی رندر بگیر مثلاً از فریم 1-24 می خوای دوربین یک باشه از 1-24 بزار بعد دوربین رو روی 1 تنظیم کن بعد برو سراغ فریم 24 الی 60 دوباره به همون شکل تنظیمات رندر رو از 24-60 بزار بعد با دوربین 5 مثلاً رندر بگیر و الی آخر بعد با افتر یا یه نرم افزار کامپوزیت کنار هم بچینشون
الان همه فیلمها و انیمیشن ها هم به این صورت هست که از چندین دوربین استفاده میشه و به همین صورت هم عمل میشه بازم اگه سوال داشته بپرس و اگه خواستی و متوجه نشدی تا با عکس توضیح بدم

peighami

New Member
مرسی علی آقا حرف شما صحیح ولی مشکل اینجاست که من یک سری حرکات دوربیننم به صورت کند و تند هست که در Camera sequencer انجام دادم و در حالت معمولی یکنواخت است.
من اون جلوه ها رو نیاز دارم.
ممنون

1835ali

Well-Known Member
خوب تند کند کردن اون قسمتها رو هم می تونی با نرم افزار کامپوزیت انجام بدی فقط به حرکتش احتیاج هست تند و کند کردنش که دیگه کاری نداره

جدیدترین ارسال ها

بالا