مشکل راه رفتن این کارکتر چیست؟؟؟؟؟لطفا کمکم کنید.. اساتید انیمیشن

hamidroosta

Active Member
با عرض سلام خدمت اساتید بزرگوار نماز وروزه های همتون قبول باشه انشالله....من قراره بروم تو یه شرکت سرکار گفته نمونه کارم را که راه رفتن یه کارکتر هست را براشون بفرسم منم دارم کار میکنم الان یه کارکتر را راه انداختم حجمش کم هست لطفا دانلودش کنید وبگید که کجاش عیب داره خیلی ضروری هست لطفا دانلود کنید وراهنماییم کنید تا بهترش کنم
مشاهده پیوست 3.zipمشاهده پیوست 3.zip

آخرین ویرایش:

benyamin_pc

Well-Known Member
چرا دوبار لینک دانلود گذاشته شده جفتش یکیه که , کاراکترو آماده استفاده نمیکردی بهتر بود , کلا راه رفتنش بد نیست اما یکم انگار قدم هارو از هم دور گذاشتی اگه میبینی پاهاش یا جائی که خم میشه توهم فرو میره از مورف استفاده کن

nc_hamid

Member
سلام
من انیماتور آماتوری هستم!! حتما دوستان میان نظر می دن.
کمر اصلا حرکت نداره . پا وقتی میاد روی زمین تیک داره (ممکنه چند کلید خورده باشه)
حرکت پنجه هم درست نیست
من دو تا صفحه از کتاب ریچارد ویلیامز رو برات می گذارم . اگه مو به مو مثل خودش در بیاری حرکت راه رفتنت درست در می آد.
مشاهده پیوست 87173مشاهده پیوست 87174

hamidroosta

Active Member
تشکر ازهمتون ولی باز باید بشینم از اول متحرکش کنم ببینم این بار چه میشه اصلاحیه را دوباره میزارم همین جا که لطف کنید و معایبم را بهم بگید

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
ببین عزیز مکشل این کار شما خامی کاره، یعنی شما فقط base کار رو زدی، زمان بندی مشکل داره یعنی هیچ تلورانسی نداره، همه چی یه دسته.
مشکل بعدی نوع حرکت کف پا وقتی میخواد بیاد جلو بدن قرار بگیره باید نوک پا بالا قرار بگیره نه به پایین یا روی خط افق، و اول پا با پاشنه میشینه رو زیمن بعد تو چند فرم کف پا با زمین برخورد میکنه نوع برداشتن پا هم زیاد جالب نیست اول خوب از قسمت انگشتان خم بشه بعد کف پا تا میانه بدن که میاد باید سرش به پایین باشه بعد که از بدن جلو میزنه سرش بره به سمت بالا.
حرکت دستات هم خشکه ریفیق، وقتی دست میره عقب آرجن رو به همون شکل موقعیت جلو قرار نده باید ساعد دست بره عقب تر و دست حالت شکستگیش کم بشه

حرکت pelvis هم بر اساس جلو رفتن پاها انجام نمیشه و همچنین سینه و سر هم بر اساس حرکت بالا و پایین نمیشن که هر کدوم هم اصول خاص خودشون رو دارن.
کال گفتم این تازه یا پیش حرکت و پوز اصلی حرکت حساب میشه که خامه و باید خیلی بیشتر روش کار کنی عزیز.

حق یارت

جدیدترین ارسال ها

بالا