مشکل دیو بندی

یک دیو کلی دارم

داخلش دو تا دیو. یکی سمت راست. یکی سمت چپ
مطالب داخل این دو متغیره پس ارتفاعشون هم فرق میکنه
داخل هر کدومم کلی دیو قرار داره بدون ارتفاع

میخام اندازع هر دوتا دیو یکسان باشه
اگر یککی بلند تر از دیگری شد اون یکی هم ، هم اندازه با دیگری بشه

هر کدوم یه بکگراند داره و داخل هر دیو هر جاش یه بک گراند داره

دیو سمت راست که بکش سفیده
دیو سمت چپ آخرش یه بک براش گذاشتم داخل یه دیو که در صورتی که نیاز بود کش پیدا کنه

مشکلی که دارم اینکه که مثلا دیو سمت چپ ارتفاعش 800 میشه اما دیو سمت راست رو تا همونجا که مطالب دداخلش هست نشون میده

چیکار کنم که ادامش تا هم اندازه با دیو دیگر بک گراندمو نشون بده :shock:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
بار ها و بارها در این رابطه در انجمن توضیح داده شده است
لطفا جستجو فرمایید

سلام آره بار ها و بارها مطرح شده اما هیچ وقت به نتیجه درست نرسیده
و اینکه هر بار یه مشکلی بوجود میاد

دوست عزیز اینی که گذاشتی درسته اما آیا توی ie هم جواب میده؟؟ پاسخ : خیر

بعدش اینکارا زیاد مهم نیست
من میخام دیو سمت راستی هر چقدر که سمت چپی کشی پیدا میکنه بکگراند اون هم کش پیدا کنه
چون بکگراندش تا بالا یکی نیست یه دیو گذاشم به عنوان آخرین دیوش که میخام اون دیو کش پیدا کنه

این کدیه که من توش به مشکل بر خوردم
خط 1 که یه دیو کلیه
خط2 دیو اولیمه
خط8 دیو دومیه
که این دوتا کنار هم قرار می گیرن
داخل دیو اول یه سری دیو دیگس گه ارتفاع هاشون توی صفحه فرق میکنه و بنابراین کم و زیاد میشه
دیو دوم هم که بسته به اطلاعاتی که توشه کم و زیاد میشه
وقتی ارتفاع دیو دوم کمتر از دیو اول بشه مشکلی ایجاد نمیشه
ولی وقتی ارتفاعش زیادتر از دیو اول میشه ، دیو اول رو دیگه به اندازه دیو دوم کش نمیده
من میخام فاصبه ارتفاع بین دیو اول و دوم رو با یه دیو دیگه پر کنم که این خط 5 هستش

چیکار کنم که وقتی ارتفاع دیو دوم بیشتر از دیو اول شد دیو خط شماره 5 رو که یه بکگراند داره رو اینقدر کش بده تا به دیو دوم برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کد:
1)        <div style="width:995px;">

2)        <div style="width:240px; height:100%;float:right;background-image: url('Style/Skin/_Default/Images/Right-slide-up-to-down-line.png'); background-repeat:repeat-y;">
3)        <div style="width:240px; float:right;background-image: url('Style/Skin/_Default/Images/back-ecard.png'); background-repeat:repeat-y" align="right">
      مطلابی که مقدار ارتفاع آن متغیر می باشد
4)        </div>
5)        <div style="width:240px; float:right;background-image: url('Style/Skin/_Default/Images/back.png'); background-repeat:repeat-y">
6)        </div>
7)        </div>

8)        <div style="width:755px;float:right;background-color:#ffffff;" align="right">
9)        <asp:ContentPlaceHolder ID="ContentPlaceHolder1" runat="server">
10)       </asp:ContentPlaceHolder>
11)       </div>

12)       </div>

attachment.php

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    13.6 کیلوبایت · بازدیدها: 48
آخرین ویرایش:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
شما بدرستی جستجو نکردید، لطفا آدرس تایپیک هایی را که جستجو کردید و به نتیجه نرسیده است رت بفرمایید..!
از زدن پست های نا مربوط بپرهیزید
موفق باشید

hasanak852

Active Member
من هم همین مشکل رو داشتم
شما میتونی پس زمینه رو تو دیو اصلی بذاری سمت راستش که پشت دیو اول مخفی بشه و هر وقت ارتفاع دیو اول تموم شد دیو کلی نشون داده بشه و اصلا نیازی به دیو سوم نیست.
به نظرم کار سختیه که بخوای ارتفاع هوشمند تغییر کنه.
فک کنم این مشکل همه ی کسائیه که تازه با css آشنا شدن، چون در رابطه با این موضوع سوال زیاد شده
گشتم جواب مشکلو تقریبا پیدا کردم
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=70959
یه اشکال داره انجمن که حروف سه تایی و کمتر رو جستجو نمیکنه
حالا یکی مثلا جستجو کنه: "طراحی با css و دیو" فقط "طراحی" رو جستجو میکنه!

آخرین ویرایش:
سلام من مشکلمو با همون شکل گفتم
چون هر جایی یه بکگراند داره و بکش هم شیشه ایه یعنی opacity داره که اگه بکگراند بندازم میره زیر اون یکیو قاطی پاطی میشه

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
بدون جستجو، هر گز موفق نمیشید!

به این تایپیک توجه کنید: پیش فرض چطور میشه از یکسان بودن دو ستون div در کنار یکدیگر اطمینان داشت
تاریخ تایپیک : قدیمی 18 ارديبهشت 1386, 13:24
نزدیک به 5 سال پیش این سوال مطرح و مفصل به آن پاسخ داده شده،لطفا بحث clear:both و پس زمینه opacity رو در انجمن جستجو کنید....

جدیدترین ارسال ها

بالا