مشکل دیده نشدن نوشته در نرم افزار

*Sky*

Member
سلام دوستان گرامی

من نرم افزار مکس رو باز کردم، اما نوشته ها و متن ها نشون داده نمی شه!
مشکل از کجاست؟
c.JPG

mortezan

Active Member
سلام
شما یک بار مکس رو رینستال یا ریپیر کنید ببینید اگر مشکل حل شد که هیچ... اگر نه مشکل از ویندوزتون هست...همچنین قبل از تعویض ویندوز یک بار هم به قسمت زیر برید و سیستم رو رو حالت گفته شده ببینید درسته یا نه بعد اگر درست بود ببرید تو حالت کاستوم و مواردی رو که نمیخواین رو از حالت تیکدار بودن در بیارین
Untitled-1.jpg

*Sky*

Member
من امروز باید کار رو انجام بدم و وقت ری اینستال کردن یا نصب ویدوز جدید رو ندارم!
یعنی مشکل چیه؟ اصلا چرا اینجوری شد؟ تا دیروز که خوب بود!:sad:

mortezan

Active Member
شما این کاری که گفتم رو انجام بدید ببینید درست نمیشه؟(عکسی که دادم)
در ضمن رینستال کردن مکس مگه چقدر طول میکشه؟

*Sky*

Member
خیلی ممنون.. من مطابق عکس رفتم..تیک ها مثل عکس بود..
ری اینستال کردن خیلی طول می کشه که!

mortezan

Active Member
البته تا الان ری اینستال شده بود!!:wink:
یک کار دیگه هم بکنید، تو منوی customize مکس بخش customize user interface بخش color ریست رو هم بزنید...
همچنین اگر نشد تو همون منوی customize گذینه load custom ui scheme رو هم بزنید و تو فولدر C:\Program Files\Autodesk\3ds Max Design 2015\en-US\UI (البته به صورت پیشفرض باید همون پوشه بره(نکته مهم نسخه مکستون روهم چک کنید در این ادرس فولدر که دادم،مکس من 2015 دیزاین هست...)) یکی از اون چهارتا فایل رو بارگذاری کنید( البته من خودم ame-dark رو لود میکنم معمولا!)

*Sky*

Member
نوشته ها پیدا نیست متاسفانه! نمی دونم چطوری انجام بدم چیزهایی رو که گفتید...
اگه نشد، همون ری اینستال می کنم پس.
Capture10.JPG

mortezan

Active Member
یه بار چپ رو میزدین یه بار راست رو :wink:!! هر دوابر هم بایستی مکس رو ری استارت میکردین...
البته الان بهتون میگم سمت چپ رو بزنید و بعد مکس رو ری استارت کنید

*Sky*

Member
هم چپ رو زدم هم راست رو...هیچی نشد.
بسیار ممنونم بابت راهنمایی تون..
لپ تاپ رو ری استارت کردم مشکل حل شد!

mortezan

Active Member
خواهش میکنم کاری نکردم ولی جدی تا الان یه بار سیستم رو ری استارت نکردین؟!!:wink:

*Sky*

Member
نه..چون لپ تاپ رو تازه بود که روشن کرده بودم، فک نمی کردم که اگه ری استارت کنم مشکل حل می شه! به ذهنم نمی رسید!:shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا