مشکل درvray

با سلام اينو باvray رندر کردم چندتا سوال دارم
۱چرا اينقدر کدر شده?
۲ چرا بالای مايع سبز شده در صورتی که اصلا در متريال رنگ سبز نداره؟
۳ چطوری ميشه انعکاس نور به اون شکل ضايع روی جام نيفته؟
۴ جام سمت راستی فقط يه بامپ dentبهش اضافه شده اما حالت کريستالی بهتری داره چطورميشه حالت ساده هم همينطور باشه؟
ناگفته نمانه که يه مثلا استوديو هم ساختم براش اما خيلی ضايع در امده.:-?
ممنون از راهنمايی شما

پیوست ها

• wine2.jpg
    wine2.jpg
    107.6 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • studio.jpg
    studio.jpg
    90.6 کیلوبایت · بازدیدها: 13

vahidmj

Member
1-آیا شما از Hdri استفاده کردید؟
2-دکمه 8 را بزنید .حال رنگ ر محیط را سفید کنید.
از یک نور استفاده کنید و بالای سر لیوانها را که به قول خودتون استودیو درست کردید را بردارید!
اگه می خوای بیشتر کمکت کنم از تنظیمات رندرت هم عکسی بزار!

mamali132002

Active Member
1- تنظیمات رندرتون رو باید ببینم ( از volume light استفاده نکردی ؟) اگه نکردی باید با color mapping رنگ کارت رو تنظیم کنی (تو قسمت رندر هستش)
2- فکر کنم مشکل کارتون این باشه که به جای تغییر رنگ fog رنگ refraction رو تغییر دادین... منطقیش اینه که رنگ fog رو فقط تغییر بدید ولی الان شما رنگ Diffuse رو به سیاه تغییر بدید درست میشه.

3- این بستگی به تنظیمات خودتون داره ولی میتونید reflection نورتون رو حذف کنید.(ولی یادتون باشه reflection شیشه رو هیچ وقت حذف نکنید چون جز خصوصیات شیشه هستش)

4- اصلا منظورتون رو نفهمیدم.

آخرین ویرایش:

vazaghz

New Member
Hi.keder shodan be chand ellate pas render setting ra braye man begozar. sebzeh roy mayeh drooneh jam BE DALILEH ESTEFADEH AZ RANG DAR REFRACTION AST PAS FAGHAT AZ GRAY SCALE ESTEFADEH KON TA DAR MORED RANG CONTROL DASHTEH BASHI.oon nooreh zayeh bekhatereh VRAY LIGHT ast pas setting reflet ra dar VRMATERIAL taghiir bedeh.BAYAD DENT RA REEZTAR YA BUMP RA KAMTAR KONI.

جدیدترین ارسال ها

بالا