مشکل در Unwrap uvw

CG Behzad

Member
سلام دوستان من یه مشکل کلافه ای دارم اینه که من به یه آموزشی نگاه میکردم تو قسمت تکتورینگ از مدیفایر unwrap uvw استفاده کرده خودشم ورژن مکسش 2008 من این کارایی که میکنه تو مکس 2010 میکنم اون تو مکس 2008 وقتی edge گوش رو edge sel to seam میکنه تمام صورتش تو edit uvw باظ میشه اما وقتی من گوش رو تو مکس 2010 edge sel to seam میکنم فقط گوش تو edit uvw باز میشه چند تا عکس میزارم امیدوارم منظورمو بفهمین اگه کمکم کنین خیلی ممنون میشم

پیوست ها

• Untitled.png
    Untitled.png
    311.9 کیلوبایت · بازدیدها: 23
  • Untitled2.png
    Untitled2.png
    185.3 کیلوبایت · بازدیدها: 25

CG Behzad

Member
تو اون فیلمم هر کاری که اون کرده منم کردم فقط فرش اینه که اون گوش و دوره صورت رو edge sel to seam وقتی میکنه همه صورتش تو edit باز میشه اما تو واسه من هم فقط گوش باز میشه در حالا که همون کارایی که او گفته رو میکنم؟؟؟؟؟؟!!!!!! اینم بگم اسم اون دگمه ای که برای edge sel to seam میزنه edge seم to pelt seam هست یه دونه pelt تو اون اضافه شده ولی فکر نکنم به اون ربطی داشته باشه حالا من میگین چیکار کنم؟؟؟؟؟

سلامعزیز
:rose:
شاید اینی که من میگم باشه:
شما برای آنرپ سر خب اول برش ها رو مشخص میکنی. یه نیمه سر که نیمی از لب و بینی و چشم بریده شده و گوش بریده شده هست
خب حالا پایین پنجره ادیت uvw رو نگاه کن یه آیکن قلم مو شکل هست و اونجا میتونی با تیک زدن روی یه قطعه کلیک کنی و اون انتخاب بشه.
حالا رو همون حالت face بگذار و قطعه مورد نظر رو انتخاب کن. حالا باید قطعه رو پلت کنی. پلت یعنی باز شدن و دوباره و آهسته جمع شدن.
اگه راجع به پلت سوال داری تو امضای حقیر دو تا آموزش هست یکی آنرپ در مکس و اولی هم آموزش یووی لی اوت. تو هر دو قسمت pelt رو نگاه کن. تو آموزش یووی لی اوت که برای همین کاره عکسهاش نشونت میده که روش مشابه چجور انجام میشه.

اگه مشکلت حل نشد یعنی داری خیال میکنی اون کاری که میگه رو انجام دادی و یه چیزی حتما جا مونده.
موفق باشی. به شرط دونستن در خدمتیم

یا علی

CG Behzad

Member
ممنون دوست عزیز میشه یه بار هم مرحله ای بگین شرمنده ها مثلا اول کدومارو edge sel to seam کنم بعد چیکار کنم؟ در ضمن این آموزشی که تو امضاتون هست به نام unwrap در مکس تو مکس 2010 کار کرده؟ ممنون

سلام
تو مکس های تا 2011 همه چی مثل همه. تو 2012 یه چیزایی اضافه تر شده. پی اون آموزش بدردتون میخوره.
حقیقتش من با مکس وارد نیستم اما :rose:
من با یووی لی اوت مهارت! دارم که شما بتره همون مکس که شروع کردی رو کامل کنی فعلا:

چون حوصله نکردم دوباره ببینمش و نکته هاش هم مهم بود یه کار دیگه بکنیم:
این یکی آموزش روش unwrap رو به تکنیک pelt mapping برای سر آموزش میده. مکمل اون سه تا ویدئو قبلی هست که آدرس دادم.
چند بار نگاه کن همه نکته ها رو میگه

http://www.traptcg.com/content/intro-pelt-mapping-head-texturing

attachment.php

یا علی

پیوست ها

• 2011-06-21_15-45-59-227.png
    2011-06-21_15-45-59-227.png
    100.3 کیلوبایت · بازدیدها: 151

CG Behzad

Member
بازم دررررررررررررررررررررررررررررررست نشد بابا عصابمو خراب کرد از 1000 تا راه رفتم یکیش درست از آب در نیومد این مشکل اصلا تو مکس 2008 نیست فقط تو 2009 و2010 هست تورو خدا کمک کنین بدجوری گیر کردم !!!:-?

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا