مشکل در symmetry

milad_r

Member
سلام دوستان و اساتید.
من یه مدل در مکس ساختم که کاملا قرینه هستش و آوردم تو زیبراش و می خوام قرینه روش کار کنم برای این کا symmetry رو فعال و جهت رو تنظیم کردم.
وقتی روی یک سمت کار می کنم روی طرف دیگه همون اتفاق می افته ولی با شدت خیلی کمتر یعنی به اندازه طرف مقابلش بر جستگی به وجود نمی یاد.
مشکل از کجاست به نظر شما؟:-?
ممنون می شم را هنمایی کنید.:rose:

(MRE)

Well-Known Member
احتمالا مشکل تو مرکز جسم هست مرکزیت جسم در نقطه ی قرینه نیست.

milad_r

Member
احتمالا مشکل تو مرکز جسم هست مرکزیت جسم در نقطه ی قرینه نیست.
ممنونم که جواب دادین.
خدمتت عرض کنم که من خودم بعید می دونم اینطوری باشه.. چون براش دقیقا در محل قرینه قرار می گیره و تاثیر خیلی کمی میزاره...:-?

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
موقعی که اکسپرت میگیرید از مکس برای زی براش یا مود باکس برا اینکه قرینه مشکلی نداشته باشه خروجی obj روی برنامه مورد نظر قرار بدید

وقتی اکسپورت obj میگیرید از منوی پرست ها نوع برنامه را انتخاب کنید مثلاً مود باکس یا زی براش

Mandana

Active Member
دکمه ی کنترل رو نگه دارین خارج از منطقه ی ابجکت کلیک درگ کنین.حالا بازم درست نشد؟ضمن اینکه منوی براش،قسمت auto masking مطمئن بشین همه گزینه ها غیر فعالن و عدد اولی 0 هستش
اگر بازم نشد مدلتونو یا قسمتی از مدلتونو بذارین راحت تر میشه کمک کرد:rose:

ravanshad

Member
دروود بعد از مدتها...!!
یا مدلت یه ماسک ضعیف روش اعمال شده که با کنترل و درگ روی بوم داستان حل میشه.
یا مدلت نسبت به بوم کمی از حالت سیمتری خارج شده که یکی از پیکرهات (همون نشانه های موس) ضعیفتر عمل میکنه.
واسه رفع این مشکل از منوی transform روی set pivot point یا s.pivot کلیک کن تا آبجکت تو حالت سیمتری قرار بگیره.
همینطور ممکنه مدل بیس شما از حالت سیمتری در اومده باشه یا دیفرم شده باشه.در این حالت اگه مدل شما از اول قرینه بوده باشه زیبراش به صورت هوشمند میتونه براتون عمل کنه و شما هر تغییری رو شکل ایجاد کرده باشید بازم زیبراش سیمتری رو رعایت میکنه!!فرض کنید با ابزار ترانسفورم که همون move,scale,rotate هستند یک دست آبجکت رو باز کردید و دست دیگه نسبت به بدن بسته هست.از منوی ترانسفورم روی use posable symmetry کلیک کنید تا فعال شه.زیبراش به صورت خودکار پلی گانهای قرینه رو پیدا میکنه و تغییرات رو اعمال میکنه.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا