مشکل در outlook

nasa804

New Member
سلام دوستان
مشکلی که من دارم در outlook 2007 برای خواندن ایمیل های جی میلم بصورت آفلاین می باشد. بدین صورت که در زمانی که آنلاین هستم میتوانم به راحتی ایمیل های جی میل را در outlook دانلود کرده و به همراه عکس ببینم اما هنگامی که آفلاین میشوم متن ایمیل ها نمایش داده میشود ولی عکسها نه. تیک مربوط به گزینه Trasted email را هم برداشته ام اما مشکل کماکان پابرجاست.لطفا در این زمینه کمکم کنید.
متشکرم
نادر صالح اوف

nasa804

New Member
سلام مجدد
ببخشید یادم رفت که بپرسم آیا راهی هست که مانند فعال کردن pop3 درجیمیل بتوانم در یاهو هم ایمیل هایم را در outlook 2007 دانلود کرده و بصورت آفلاین بخوانم؟
ممنون
نادر صالح اوف

maysam.m

Well-Known Member
با سلام

فکر کنم نمیشود در مورد تصاویر کاری کرد چون اوت لوک زمانی که آن هستید تصاویر را لود میکند و زمانی که افلاین هستید نمیتواند تصاویر را لود یا بارگذاری کند.

در مورد سوال دومتون هم بگم که در یاهو چنین امکانی نیست زیرا این امکان یعنی pop3 در یاهو با پرداخت هزینه فعال میشود

nasa804

New Member
سلام
یعنی هیچ راهی وجود نداره که آتلوک بتونه عکس ها را روی هارد ذخیره کنه تا در حالت آفلاین بشه اونها را به همراه تکست دید؟
ممنون
نادر صالح اوف

arash59b

New Member
با برنامه رایگان Freepops می تونید ایمیل های یاهو رو تو اوتلوک باز کنید این برنامه خیلی از برنامه Ypops بهتره و تنظیماتش هم راحت تر من با ویندوز 7 و ات لوک 2003 باهاش کار می کنم

blognevis

Active Member
سلام مجدد
ببخشید یادم رفت که بپرسم آیا راهی هست که مانند فعال کردن pop3 درجیمیل بتوانم در یاهو هم ایمیل هایم را در outlook 2007 دانلود کرده و بصورت آفلاین بخوانم؟
ممنون
نادر صالح اوف

امكانش هست و دوستاني هم كه ميگن نيست اشتباه ميكنند

مشاهده كنيد http://picobit.wordpress.com/2009/04/10/yahoo-mail-free-pop-access/

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا