مشکل در firefox

pa_darya

Member
با سلام
من در مرورگر فایروکس وقتی در گوگل که می خواهم search کنم به صورت زیر نمایش داده میشه که در پیوست شکل گذاشتم.خواهشا کمکم کنید
با تشکر

پیوست ها

• 11111.png
    11111.png
    38.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام
من در مرورگر فایروکس وقتی در گوگل که می خواهم search کنم به صورت زیر نمایش داده میشه که در پیوست شکل گذاشتم.خواهشا کمکم کنید
با تشکر

روی اون دکمه منو بالا سمت چپ FireFox کلیک کنید. گزینه Web Developer رو انتخاب کنید. گزینه Character Encoding
رو انتخاب کنید. (Unicode (UTF-8 رو پیدا کرده و انتخاب کنید.

در ضمن اگه در منوی Firefox پنجره Options رو باز کنید، در بخش Content یک بخش Font & Colors هست که
روبرویش دکمه Advanced داره. روی اون دکمه Advanced کلیک کنید و Default Character Encoding رو روی
همون (Unicode (UTF-8 تنظیم کنید تا در موارد مشابه مشکل رفع بشه.

pa_darya

Member
شرمنده چطور می توانم در فایرفاکس download accelerator را اضافه کنم از فایرفاکس هر بار باز می کنم و می خواهم توسطdownload accelerator فایلی را دانلود کنم میگه که download accelerator به اینترنت وصل نیست و دانلود نمیشه
در شکل همانطور که می بینید download accelerator غیرفعاله،
با تشکر

پیوست ها

• 3.png
    3.png
    693.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3

the_king

مدیرکل انجمن
شرمنده چطور می توانم در فایرفاکس download accelerator را اضافه کنم از فایرفاکس هر بار باز می کنم و می خواهم توسطdownload accelerator فایلی را دانلود کنم میگه که download accelerator به اینترنت وصل نیست و دانلود نمیشه
با تشکر

با تشکر

B4 - اگر چندین سوال دارید که بهم مربوط نیستند، در مبحث های جداگانه مطرح شان کنید.
زمانی که چند سوال را در یک مبحث مطرح می کنید نمی توانید یک عنوان دقیق و با جزئیات انتخاب نمایید،در نتیجه ناچار می شوید که از یک عنوان نامناسب مثل "چند سوال در مورد فتوشاپ" استفاده کنید که خیلی مبهم و کلی است و مشخص کننده موضوع سوال شما نخواهد بود.

Firefox در هر نسخه جدیدی ساختار Add-on های قبلی رو متحول می کنه، در نتیجه نسخه های جدیدتر Firefox با
Add-on های نسخه های قدیمی ناسازگارند. به همین جهت وقتی Firefox نسخه جدیدتری رو نصب کنید باید به
دنبالش برای Add-on های قدیمی هم نسخه جدیدتری پیدا کنید.
به عبارت دیگه شما باید Download Accelerator نسخه جدید رو نصب کنید که پلاگین اش با نسخه فعلی Firefox تون
سازگار باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا