مشکل در یافتن تصاویر خوشگل !

Salman_MP

Member
حتماً دوستان دیدن این تصویرهای خوشگل موشگل که مثلا شکل این فیلهای زیره. لطفاً بگین با چه عبارتی توی اونترنت دنبال اینا بگردم که یه منبع خوب از اینها پیدا کنم.

پیوست ها

• deerpark-lite.png
    deerpark-lite.png
    7.8 کیلوبایت · بازدیدها: 126
  • 1343_time.jpg
    1343_time.jpg
    5.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • pastels.jpg
    pastels.jpg
    4.6 کیلوبایت · بازدیدها: 12

Mandana

Active Member
biggrinclarifils.gif
خوب عزیز اشتباه می کردی دیگه اینها کار آبرنگ نیستن.اینها سبک جدیدی از کار با مداد شمعی هستن که بعد بهشون gussian blur داده میشه
biggrinclarifils.gif

من اینها رو داشتم برات آپ کردم.اگه خدا بخواد چند سری دیگه هم بهت میدم.اینها با فرمت ico هستند.اگه خواستی بگو فرمتشونو عوض کنم دوباره بذارم..موفق باشید..در ضمن اینها آیکون سبزیجاته.حالا دانلود کنی می فهمی

http://www.abtin777.persiangig.com/43200.zip

آخرین ویرایش:

Salman_MP

Member
ممنون از همگی دوستان !
خوب عزیز اشتباه می کردی دیگه اینها کار آبرنگ نیستن.اینها سبک جدیدی از کار با مداد شمعی هستن که بعد بهشون gussian blur داده میشه
در مورد اینکه اونها کار آبرنگ هستن شوخی کردم بابا. چرا جدی گرفتی ؟

اگر بشه آیکون نباشه خیلی بهتره ! بعدشم اینها کوچمولوه بزرگتر میخام . (تازه کارم با ماهی درست نمیشه ! ماهیگیری میخام یاد بگیرم ). ولی دمت گرم (abtin)

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
هههههههههه بابا منم فهمیدم شوخی گفتی.نکنه تو هم سبک مداد شمعی رو جدی گرفتی؟ههههههه
باشه پس من تا شب اینها رو پی ان جی می کنم بهت میدم.خوبه عمو؟
311.gif

بعدشم والله اینها بزرگترین سایز آیکونیه که دارم.اگه دوستان بزرگترشم دارن خوشحال میشم منم بگیرم

قربانت

آبتین

Salman_MP

Member
abtin_khosravi گفت:
هههههههههه بابا منم فهمیدم شوخی گفتی.نکنه تو هم سبک مداد شمعی رو جدی گرفتی؟ههههههه
من جدی گرفتم ! :) چون تقریباً هیچ سر رشته ای از طراحی و گرافیک ندارم !
منظورم از عکس های خوشگل اینجور چیزاست ! آیکون هم میتونن باشن. ولی با سرچ آیکون یه منبع خوب ازشون گیر نمی آد. اگر هم بیاد free نیست!
ممنون.

پیوست ها

• time_02.jpg
    time_02.jpg
    36.3 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • Mail_Factory.jpg
    Mail_Factory.jpg
    39.1 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • Kaspersky_info_watch.jpg
    Kaspersky_info_watch.jpg
    75.5 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
والله اس اچ ام آر کی جان
crazy.gif
( درست گفتم اسمتو؟) من خودم رو کشتم بزرگترین سایز آیکونی که با نرم افزارهای طراحی آیکون میشه درست کرد 128 در 128 هستش.یعنی ازون بزرگتر برای آیکون با فرمت ico تعریف نشده.اما چرا آیکون با فرمت png تا سایز 256 هم دیدم.آقا من اینها رو توی هاردم داشتم حیفم اومد نذارم.منتها چون خیلی سرعت خفنی دارم با این دایال آپ قراضه مجبورم سری به سری بذارم.این سری یک و دو یک سری آیکون فروشی بودند یکی از بچه ها نمی دونم چجوری گیر آورده بود.امید.ارم خوشتون بیاد.سری حیوانات مزرعه و خاکستری هم یه سری آیکون بودند که برای شما به png تبدیل کردم.امیدوارم به دردتون بخوره سلمان جان

موفق باشید

آبتین

فعلا این سری حیوانات و خاکستری..بقیه رو هم در اصرع وقت( یا اسرع وقت) آپلود می کنم.
300.gif

http://www.abtin777.persiangig.com/animal farm.zip

http://www.abtin777.persiangig.com/gray icon.zip

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
والله اس اچ ام آر کی جان( درست گفتم اسمتو؟) من خودم رو کشتم بزرگترین سایز آیکونی که با نرم افزارهای طراحی آیکون میشه درست کرد 128 در 128 هستش.یعنی ازون بزرگتر برای آیکون با فرمت ico تعریف نشده.اما چرا آیکون با فرمت png تا سایز 256 هم دیدم.آقا من اینها رو توی هاردم داشتم حیفم اومد نذارم.منتها چون خیلی سرعت خفنی دارم با این دایال آپ قراضه مجبورم سری به سری بذارم.این سری یک و دو یک سری آیکون فروشی بودند یکی از بچه ها نمی دونم چجوری گیر آورده بود.امید.ارم خوشتون بیاد.سری حیوانات مزرعه و خاکستری هم یه سری آیکون بودند که برای شما به png تبدیل کردم.امیدوارم به دردتون بخوره سلمان جان

اولا دستت دردنکنه برای این آیکونا دوما اسم من حمید رضا هست اونم مخفف اسممه (S.H.R.M.K)
با چه برنامه هایی مگه آیکون ساختی؟من که 256 هم میتونم بسازم البته آیکون زیاد دارم که وقت کنم میزارم اینجا.

Mandana

Active Member
آها.خوشوقتم حمید رضا جان.(حتما اسمت سید حمید رضاست آره؟)من با iconworkshop کار می کنم نرم افزار خیلی قدرتمندیه.منکه خیلی باهاش حال می کنم.برای اون تا 128 تعریف شده امکان ساخت 256 رو نداره.با نرم افزار آیکون ایکس پی هم که خیلی نرم افزار سطح پایینیه به نسبت این ورک شاپ بازم نمیشه 256 ساخت.البته منظورم از لحاظ سایز هستش والا خودش 256 رنگ ( 8 بیت) رو هم میتونه بسازه.نمی دونم والله.میشه بگی شما از چه نرم افزاری برای ساخت آیکون استفاده می کنی؟و آیا 256 روهم ساپورت می کنه و چطوری.بابت آیکون ها هم خواهش عزیز.موفق باشید

آبتین
(.من احتمالا فعلا هستم چند سری دیگه اگه وقت کنم آپلود می کنم)

S.H.R.M.K

Well-Known Member
منم خوشوقتم آبتین جان .آره اسمم دردست گفتی باهوشیا!:)
راستش منم از ورکشاپ استفاده میکنم مال شما چه ورژنیه؟
توی این عکس پاینیه معلومه که میشه.
فعلا

پیوست ها

• icon.gif
    icon.gif
    9.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6

Mandana

Active Member
اینم از همون سری هستش..سری دوم..بیسیک...سرچ و فولدر و اینجور چیزهاست

http://www.abtin777.persiangig.com/basics.zip

سری آخر رو هم گمون کنم الان بتونم آپ کنم.آقا اگه مسخره هستند به روم نیارین واسه دل خودم آپ می کنم
233.gif

Mandana

Active Member
منم خوشوقتم عزیز..من از ورژن 5.0.3.0 استفاده می کنم.البته الان دارم ورژن 6 اش رو دانلود می کنم.راستش ببخشید عکسی برام نیومد
24.gif

راستی شرمنده اول ارسال زدم بعد دیدم جواب دادی

جدیدترین ارسال ها

بالا