مشکل در گرفتن تصویر از دوربین در متلب

sourena21

New Member
سلام خدمت همه دوستان. من حدود سه هفته هست که متلب آشنا شدم و در حال حاضر دارم یه پروژه انجام می دم که روی یه ربات یه دوربین وب کم نصب شده و قراره ربات به وسیله اون دوربین محیط اطرافش رو ببینه و هدف تعیین شده رو پیدا کنه.
مثلاً هدف پیدا کردن توپ نارجی در محیط اطراف هست.
پروژه به طور کامل آمادست و تنها مشکلی که من ازتون می خوام که کمکم کنید اینه که وقتی به وسیله متد getsnapshot از دوربین عکس می گیرم خروجی که به من میده تاریک و بی کیفیت هست در حالی که وقتی از متد preview برای دیدن تصویر دوربین استفاده می کنم تصویر کاملاً شفاف و طبیعی هست.
لطفاً کمکم کنید تا این پروژه رو انجام بدم. قبلاً از کمک شما متشکرم

titery

New Member
عسكريان

سلام خدمت همه دوستان. من حدود سه هفته هست که متلب آشنا شدم و در حال حاضر دارم یه پروژه انجام می دم که روی یه ربات یه دوربین وب کم نصب شده و قراره ربات به وسیله اون دوربین محیط اطرافش رو ببینه و هدف تعیین شده رو پیدا کنه.
مثلاً هدف پیدا کردن توپ نارجی در محیط اطراف هست.
پروژه به طور کامل آمادست و تنها مشکلی که من ازتون می خوام که کمکم کنید اینه که وقتی به وسیله متد getsnapshot از دوربین عکس می گیرم خروجی که به من میده تاریک و بی کیفیت هست در حالی که وقتی از متد preview برای دیدن تصویر دوربین استفاده می کنم تصویر کاملاً شفاف و طبیعی هست.
لطفاً کمکم کنید تا این پروژه رو انجام بدم. قبلاً از کمک شما متشکرم
سلام ببينيد عزيز اولا از شما خواهش مي كنم وقتي تو يك فروم يه مشكلي رو مي خوايد مطرح كنيد انو تا حد الامكان شفاف و روشن بيان كنيد و ترجيحا مثلا تو همين سوال با گذاشتن يك عكس به ديگران در درك مشكلتون كمك كنيد
اما با توجه به چيزي كه من از فرمايشات شما متوجه شدم من فكر مي كنم كه شما قبل از دستور getsnapsht دستور pause راقرار نداديد مثلا pause(2) ;
كه به معناي يك تاخير دو ثانيه اي در برنامه است و اين امكان رو براي دوربين شما فراهم مي كند تا آماده سازي اوليه اشو انجام بدهد
مشكل بعدي كه ممكنه اشكال شما ناشي از اون باشه اين است كه شايد فرمت خروجي دوربين شما YUY2 باشد كه براي ديدن اين مشخصات مي تونين با تايپ دستور imaqhwinfo(''winvideo')
و سپس رفتن به پنجره ورك اسپيس و دابل كليك به روي متغير ans پنجره اي باز خواهد شد كه با دابل كليك به device info به پنجره ديگري هدايت خواهيد شد كه در انجا با دابل كليك به روي supportformated مي توانيد فرمت هاي مورد پشتيباني دوربين خود را ديده و چنان چه در ليست مورد نظر فرمت RGB موجود نباشد و فقط فرمت YUY2 موجود باشد شما بايد با استفاده ازيك كد كه شكل آماده آن در سايت mathworks.comكه سايت اصلي مطلب بوده و فيلتر مي باشد دانلود كنيد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا