مشکل در کیفیت تصاویر وارد شده در فلش و اجرای کند خروجی !

سلام دوستان !
یه مشکلی با نرم افزار فلش CS4 دارم!
یه سری عکس وارد کردم داخل فلش که فرمت اونها PNG هست و طبیعتاً ترنسپرنتی دارن.
وقتی عکس ها وارد میشن خیلی کیفیتشون پایینه و مجبورم از properties اونها Compression اونها رو روی Lossless قرار بدم
کیفیتشون درست میشه اما خروجی swf یا exe خیلی کند اجرا میشه !

میشه راهنمایی کنید ، خیلی با این موضوع مشکل دارم :cry:
مرسی

سلام آقا مهرداد !
کلاً 17 تا عکس هست و حجمشون حدود 2 مگ میشه
نزدیک به 250 فریم شده کلا

Mehrdad155

کاربر فعال
خوب 250 تا فریم یه کم زیاده. اگر همه ی تصاویرتون را همزمان نشون میدید این خودش مشکل سازه. اگر تصاویرتون را رول می کنید دیگه چه بدتر.اگر بینشون وایپ یا ترانزیشن خاصی میزنید باز هم فلش تو اجرا تیک میزنه.

من دقیقا نمیدونم فایل شما چه کار می کنه ولی بهترین حالت ظاهر کردن تصاویر بصورت جدا و محو آنهاست. Fade in- out
اینجوری به جناب فلش فشار کمتری وارد میشه.

یه کار دیگه هم اینه که اونها را بصورت اکسترنال صدا بزنی ( با کد نویسی)

موفق باشی _ مهرداد

خوب برای سی دی کاتالوگ میخوام درست کنم.
نمیشه که از این کمتر کار کرد ، تازه مشتری خیلی چیزای دیگه ام میخواد که بهش اضافه کنم :cry:

mohammad.sub7

کاربر فعال
ببین من واسه کاتالوگ ها از برنامه filip book pdf publisher استفاده میکنم حالا بماند که واسه قسمتها دیگش تو دل دایرکتور یا بیلدر میارم . 1 نمونه که با این برنامه ساختم قدیما ببین البته واسه سبک شدن صدا و بیشتر صفحاتش رو پاک کردم

مشاهده پیوست catalog.rar

پس اگه اینجوری باشه که فلش با این اسم سنگینش واسه لود کردن 2مگ عکس با یه سری انیمیت خیلی ساده بخواد تیک بزنه و گیر کنه واقعاً ضعیفه !

mohammad.sub7

کاربر فعال
اگه اصولی کار بشه مالتی مدیا ها سنگین چند گیگابایتی هم میشه بدون کاهش سرعت استفاده کرد

همونطور که دوستمون Mehrdad155 عزیز گفتن باید به صورت اکسترنال کار بشن و خیلی کارا دیگه رعایت بشه مثلاً تصاویر

وکتور یا فیلمهای انیمیشن با حجم بالا و ... رو وارد نکنیم. اینکه مثلاً 250 تا عکس رو بیاریم داخل فلش اونم با تنظیم کیفیت عالی، کار

عاقلانه ای نیست. من دقیق نمیدونم کاتالوگ شما چه شکلی هست اما اگه تصاویر به صورت گالری عکس میتونیم 1 گالری بسازیم که

تصاویر اکسترنال لود بشه و خیلی کارا دیگه.

در آخر اینکه فلش هم 1 نقاط ضعفی داره مثل همه برنامه های دیگه اما اگه ضعیف بود اینهمه سایت یا مالتی مدیا ها و کاتالوگ ها رو با

فلش نمیساختن!

محمدجان کاتالوگی که دارم میسازم چیز خاصی نداره !
کلاً 17 عکس داره که نصفش برای دکمه اس و سایزش خیلی کوچیکه و کلاً 2تا عکس بک گراند داره که اونام حجماش واقعاً کمه
هیچ تنظیمات خاصی هم به کار نبردم.انیمیت ها هم خیلی ساده اس و کلاً توی یک فید خلاصه میشه.
حیف که نمیزارن وگرنه براتون آپ میکردم تا ببینید که خیلی سبکه !

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام
تصاویر را دقیقا در سایزی که مورد نیازتان هست توسط برنامه ای مثل فتوشاپ کوچک نمایید
توجه داشته باشید اگر تصویر را در برنامه scale کنید در نمایش به نظر می رسد کیفیتش به خصوص در گوشه های شفاف مشکل دارد
بعد از این که هر مورد دیگر نمایش داده نشد ، در فریم مربوطه آن را کاملا حذف کنید حتی اگر مخفی است و نمایش داده نمی شود
به هر حال شما همه تصاویر را با هم نمایش نمی دهید اگر این کار را می کنید آنها را کوچک کنید که مشکل حل می شود
اگر هم تک تک نمایش داده می شود توجه کنید در هر زمان در تایم لاین یک یا دو فریم حاوی عکس برای ایجاد افکت و یا نمایش وجود داشته باشد

در ضمن فلش برنامه ضعیفی نیست بلکه برنامه ای است که توسعه دهنده می بایست خصوصیات و امکاناتش را درک کند
اگر غیر از این بود این همه بازی سنگین و حرفه ای فلش و .... به این خوبی و با این سرعت خوب و ایده آل وجود نداشت...

موفق و پیروز باشید

مرسی بهروز جان !
منم مطمئنم کارم یه گیر فنی داره وگرنه فلش خیلی قوی و قدرتمند هست.
من خودم از فلش 8 دارم کار میکنم.جدیداً به همچین مشکلی خوردم

جدیدترین ارسال ها

بالا