مشکل در کاهش حافظه رم ویندوز

java2

New Member
سلام
به تازگی یک لبتاب خریدم و ویندوز 7 نسخه 32 بیتی رو نصب کردم اما رم لبتاب من 4 گیگ هست ولی توی ویندوز قسمت task manager مینویسه 2 گیگ فقط از چهار گیگ رو استفاده نمی کنه این مشکل فقط توی نسخه 32 بیتی هست و نسخه 64 بیتی رو که نصب می کنم 4 گیگ رو پشتیبانی میکنه حالا اگه کسی بلده یه راهی جلوی پای ما بزاره ممنونش میشم

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
به تازگی یک لبتاب خریدم و ویندوز 7 نسخه 32 بیتی رو نصب کردم اما رم لبتاب من 4 گیگ هست ولی توی ویندوز قسمت task manager مینویسه 2 گیگ فقط از چهار گیگ رو استفاده نمی کنه این مشکل فقط توی نسخه 32 بیتی هست و نسخه 64 بیتی رو که نصب می کنم 4 گیگ رو پشتیبانی میکنه حالا اگه کسی بلده یه راهی جلوی پای ما بزاره ممنونش میشم

هیچ برنامه ای در داخل ویندوز 32 بیتی نمی تونه بیش از 2 گیگابایت حافظه در اختیار بگیره، در ضمن بصورت پیشفرض 2 گیگابایت به هسته ویندوز اختصاص داده میشه
و 2 گیگابایت به برنامه ها و حافظه در دسترس برنامه ها (در مجموع) از 2 گیگابایت بیشتر نمیشه. با فعال کردن یک سوئیچ میشه حافظه در اختیار هسته سیستم عامل
رو به 1 گیگابایت کاهش داد تا برای برنامه ها 3 گیگابایت حافظه در دسترس باشه (در مجموع وگرنه یک برنامه همیشه حداکثر 2 گیگابایت دریافت می کنه)

در ویندوز های Vista و 7 برای فعال کردن سوئیچ مربوطه :
ترکیب کلیدی کلید ویندوز + کلید R را فشار دهید ( WinR.gif ) و عبارت cmd رو در پنجره Run بنویسید و OK کنید.
پنجره Command Prompt باز خواهد شد، فرمان زیر رو در پنجره Command Prompt بنویسید و کلید Enter را فشار دهید :
کد:
[SIZE=3]bcdedit /set IncreaseUserVa 3072[/SIZE]
باید ویندوز رو Restart کنید تا میزان حافظه تخصیصی به هسته ویندوز به حداکثر 1 گیگابایت کاهش پیدا کنه.

در ویندوز XP برای فعال کردن سوئیچ مربوطه :
فایل boot.ini را بایستی ویرایش کنید. این فایل متنی است در مسیری مانند C:\boot.ini قرار دارد. می توانید با هر ویرایشگر متنی ساده ویرایش اش کنید.
یک سطری را در این فایل بیابید که شبیه به این عبارت است :
کد:
[SIZE=3]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP" /FASTDETECT /NOEXECUTE=OPTOUT[/SIZE]

حالا این سطر هر چه که هست سوئیچ 3GB/ را به آن اضافه کنید :

کد:
[SIZE=3]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP" /FASTDETECT /3GB /NOEXECUTE=OPTOUT[/SIZE]

رجوع شود به :
ویندوز 64 بیتی یا 64 بیتی ؟

مشکل Memory Usage

mnh40

Well-Known Member
سلام

بزار یه چیزی بهت بگم تا خیالت راحت بشه کلا ویندوز 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ رم رو استفاده نمیکنه البته 3 و خورده ای و فقط ویندوز64 بیتی هست که بیشتر از 3 گیگ رم رو پشتیبانی میکنه شما هم ویندوز 64 بیتی رو نصب کن به هیچ مشکلی برنمیخوری حتی میتونی برنامه های 32 بیتی رو هم روش نصب کنی انقدر گیر نباش عزیز:paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا