سلام
به تازگی یک لبتاب خریدم و ویندوز 7 نسخه 32 بیتی رو نصب کردم اما رم لبتاب من 4 گیگ هست ولی توی ویندوز قسمت task manager مینویسه 2 گیگ فقط از چهار گیگ رو استفاده نمی کنه این مشکل فقط توی نسخه 32 بیتی هست و نسخه 64 بیتی رو که نصب می کنم 4 گیگ رو پشتیبانی میکنه حالا اگه کسی بلده یه راهی جلوی پای ما بزاره ممنونش میشم
هیچ برنامه ای در داخل ویندوز 32 بیتی نمی تونه بیش از 2 گیگابایت حافظه در اختیار بگیره، در ضمن بصورت پیشفرض 2 گیگابایت به هسته ویندوز اختصاص داده میشه
و 2 گیگابایت به برنامه ها و حافظه در دسترس برنامه ها (در مجموع) از 2 گیگابایت بیشتر نمیشه. با فعال کردن یک سوئیچ میشه حافظه در اختیار هسته سیستم عامل
رو به 1 گیگابایت کاهش داد تا برای برنامه ها 3 گیگابایت حافظه در دسترس باشه (در مجموع وگرنه یک برنامه همیشه حداکثر 2 گیگابایت دریافت می کنه)
در ویندوز های Vista و 7 برای فعال کردن سوئیچ مربوطه :
ترکیب کلیدی
کلید ویندوز +
کلید R را فشار دهید (

) و عبارت cmd رو در پنجره Run بنویسید و OK کنید.
پنجره Command Prompt باز خواهد شد، فرمان زیر رو در پنجره Command Prompt بنویسید و کلید Enter را فشار دهید :
کد:
[SIZE=3]bcdedit /set IncreaseUserVa 3072[/SIZE]
باید ویندوز رو Restart کنید تا میزان حافظه تخصیصی به هسته ویندوز به حداکثر 1 گیگابایت کاهش پیدا کنه.
در ویندوز XP برای فعال کردن سوئیچ مربوطه :
فایل boot.ini را بایستی ویرایش کنید. این فایل متنی است در مسیری مانند C:\boot.ini قرار دارد. می توانید با هر ویرایشگر متنی ساده ویرایش اش کنید.
یک سطری را در این فایل بیابید که شبیه به این عبارت است :
کد:
[SIZE=3]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP" /FASTDETECT /NOEXECUTE=OPTOUT[/SIZE]
حالا این سطر هر چه که هست سوئیچ 3GB/ را به آن اضافه کنید :
کد:
[SIZE=3]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP" /FASTDETECT /3GB /NOEXECUTE=OPTOUT[/SIZE]
رجوع شود به :
ویندوز 64 بیتی یا 64 بیتی ؟
مشکل Memory Usage