مشکل در کامتت ها احتمالا با افزونه WP Thread Comment

khaales

New Member
سلام. دوستان من یک مشکلی دارم با این افزونه
یکی از نوشته های من بیش از ۲۰۰ تا کامنت داره الان
از یه زمانی به بعد توی قسمت کامنت های این نوشته، دیگه همه ی کامنت ها رو نشون نمی ده و فقط آخری رو نشون می ده بعلاوه ی اونهایی که روی آخری جواب دادن.

http://azjensekhoda.com/?p=564

یعنی همه کامنت های اون نوشته توی قسمت مدیریتی که می ری هست ها ولی نشون نمی ده....
کسی می دونه چرا؟ و باید چی کار کرد...؟!

Farid Kapi

Member
احتمالا صفحه بندی شده ؛ این مسیر رو برو : تنظیمات>گفت و گوها تو قسمت دیگر تنظیمات دیدگاه‌ها نوشته : صفحه‌بندی دیدگاه‌ها با ؛ تعداد مورد نظرتو بنویس مثلا 300 تا.
به نظرم مشکلت حل بشه. :green:

khaales

New Member
سلام فرید جان.
ممنونم از کمکت ولی اینی که شما گفتی نبود...

چیزی تغییر نکرد در اون پست

لازم به ذکره عددی که گفتی قبل از این روی 50 تنظیم شده بود در عین حالی که یادداشت های بیش تر از 50 کامنت هم داشتم غیر از این یادداشت مورد بحث که اینمشکل رو نداشتن و البته به صفحه دوم هم نرفته بودند. یعنی عملا این گزینه با اینکه تیک خورده بود ولی تا حالاشم کار نمی کرده... اونم خودش شد یک مشکل دیگه... چون کلا اگه کامنت ها رو در صفحات جدا نشون بده خیلی بهتره...

به هر حال من اون عدد رو روی 300 هم گذاشتم ولی چیزی فرق نکرد

khaales

New Member
سلام
دوستان خوبم مشکل من همچنان باقی هست

من یک پست پرکامنت دیگه داشتم اخیرا
برای اینکه دوباره اون مشکل ایجاد نشه قبل از اینکه به 300 تا کامنت برسه رفتم و عددش رو کردم 500
بعد که از 300 رد شد مشکلی نبود..
دوباره که داشت به 500 می رسید کردمش 800 و بعدش هم دوباره 1000
ولی بعد از رد شدن تعداد کامنت ها از نهصد و خورده ای که نمی دونم دقیقا جند بوده و هنوز نرسیده به 1000 دوباره همون طوری شد
این لینک رو ببینید:
http://azjensekhoda.com/?p=790

مشکل من دقیقا همچنان وجود داره و همچنین کامنت ها رو هم صفحه بندی نمی کنه یعنی عددهای مربوط به صفحات کامنت ها رو اون زیر نشون نمی ده. من خودم رفتم و آدرس صفحه ی دوم کامنت های یک نوشته رو از یک وبلاگ دیگه کپی کردم و توی وبلاگ خودم اجرا کردم . چون گمون کردم شاید فقط لینک و اعدادش تو قالب پیش بینی نشده ولی وقتی آدرس cpage رو هم می زنم بازم همون صفحه کامنت ها رو به همون شکل ناقص میاره

ممنون م از کمک تون پیشاپیش

VAHID216

مدیر بازنشسته
این کار کلا اشتباه هست که تمام کامنت ها در یک صفحه کامل نمایش داده بشه. مثل این می مونه شما 1000 مطلب ارسال کرده باشین و تعیین کرده باشید که همه 1000 پست نمایش داده بشه ، این کار باعث زدگی کاربر می شه مخصوصا کسانی که اینترنت Dialup دارن.
من الان که پست رو نگاه کردم 986 نظر داشت تقریبا چیزی در حدود 500 تا کامنت نمایش داده می شد ، احتمالی هم که می دم اینه که قالبتون یه کد صفحه برای نظرات کم داره.
الان تقریبا یه 10 دقیقه از لود شدن صفحه شما گذشته ولی هنوز کامل لود نشده :green:.
موفق باشید

khaales

New Member
این کار کلا اشتباه هست که تمام کامنت ها در یک صفحه کامل نمایش داده بشه. مثل این می مونه شما 1000 مطلب ارسال کرده باشین و تعیین کرده باشید که همه 1000 پست نمایش داده بشه ، این کار باعث زدگی کاربر می شه مخصوصا کسانی که اینترنت dialup دارن.
من الان که پست رو نگاه کردم 986 نظر داشت تقریبا چیزی در حدود 500 تا کامنت نمایش داده می شد ، احتمالی هم که می دم اینه که قالبتون یه کد صفحه برای نظرات کم داره.
الان تقریبا یه 10 دقیقه از لود شدن صفحه شما گذشته ولی هنوز کامل لود نشده :green:.
موفق باشید

سلام
وحید جان من می دونم این کار اشتباه هست از نظر منطقی و دوست هم ندارم این کار رو کنم. برای همین اینجا دنبال راه حل هستم. ولی همون طور که توضیح دادم برای اینکه با تجربه ای که داشتم سر پست قبل تعدادی از کامنت های مردم از حالت نمایش در نیاد مجبور شدم این کار رو بکنم. من اگر عدد رو روی 50 یا 100 بگذارم هم این قضیه درست نمی شه و به قول شما یه چیزی کم هست یا کدی یا چیز دیگه که باید درست شه و من دقیقا می خوام همین مشکل م رو کگسی حل کنه و راه حل ارائه بده

جدیدترین ارسال ها

بالا