مشکل در چاپ پرینتر

lifeisbeautiful

New Member
با سلام
پرینتر من در چاپ مشکل پیدا کرده. این پرینتر در واقع به سرور یک شبکه lan متصل شده. در چاپ برگه های معمولی از پایین برگه فاصله ای به اندازه 2 سانت بیشتر از مارجین تنظیم شده سفید می مونه. یعنی اگر مارجین پایین دو سانت تنظیم شده باشه بعد از چاپ 4 سانت سفید هستش.
از طریق رجیستری تنظیمات ورد 2007 رو به تنظیمات اولیه برگردوندم ولی باز هم تغییری نکرد
لطفا راهنماییم کنید

lpi

مدیر انجمن اصول چاپ
دوست عزیز
لطفا بفرمایین پرینترتون چه نوع پرینتری هست!

H_A_M_I_D

New Member
عزيز جان page setup نگاه كن ببين letter يا A4 اگر letter باشه اين مشكل پيش مي‌ياد.

lifeisbeautiful

New Member
مدل پرینتر hp laserjet p2035 هست. گزینه letter رو هم تبدیل به A4 کرده بودم ولی درست نشده بود. در واقع تنظیمات ورد رو به تنظیمات کارخانه برگردوندم ولی درست نشد
ممنون میشم کمک کنید چون این پرینتر کافی نته ولی کارمون لنگه مخصوصا برای چاپ بروشورها

tarasheh

New Member
مشكل پرينتر

سلام.
تو ورد بعد از اينكه پنجره دستور پرينت باز كردي بالاي كليد ok يه قسمت هست نوشته scale to paper size، اين گزينه رو A4 بزار احتمالا مشكلت حل ميشه. اگه نشد تو تنظيمات پرينتر قسمت fit رو فعال كن ببين نتيجه مي گيري. خبر شو بده.

blueblooded

New Member
سلام
منم این مشکل رو دارم. با این تفاوت که سمت چپ کاغذم حدود سه چهار سانت از بالا تا پایین سفید می مونه. در حالی که وقتی از اسکنرش چیزی رو کپی می گیرم کامل کپی می گیره و سفید نمی مونه.
این کارهایی هم که گفتید انجام دادم اما درست نشد. باید چیکار کنم؟ مدل پرینتر همhp laserjet pro m1132 هست. لطفا راهنماییم کنید.

نکته اول در مورد تولید محتوا جهت چاپ و پرینت این هست که در وحله اول شما باید قالب صفحه ای که می خواید ببندید رو کاملاً متناسب با نیازتون ببندید و تنظیمات رو به هیچ عنوان نا آگاهانه انجام ندید!!

خوب خیلی ساده است! ، در وحله اول اگر تنظیماتی رو انجام دادید و کار از کار گذشته و از این دست مشکلات دارید ، اول همه تنظیمات رو به حالت دیفی آلت برگردونید، هم در پرینتر ، و هم در نرم افزار، در مرحله دوم ، بدون دست بردن در تنظیمات پرینتر ، قالب صفحه اتون رو به طور صحیح ببندید. یک تست بگیرید، اگر مشکل برطرف شد که هیچ اگر نشد، تنظیمات پرینتر رو هم به همون قالبی که بستید تنظیم کنید. اگر باز هم نتیجه نگرفتید ، حتماً دقت کنید که کاغذ رو به طور صحیح به پرینتر می دید، اگر باز هم نتیجه نگرفتید، چک کنید که در ارسال اطلاعات به پرینتر و نحوه دریافت اون وقفه ای ایجاد نشده باشه، اگر باز هم نتیجه نگرفتید حتماً چک کنید که کاغذ کش پرینتر کاغذ رو به نحو صحیح بکشه و مشکلی در دریافت کاغذ توسط پرینتر نباشه، اگر باز هم نتیجه نگرفتید از نسخه جدید تر و یا قدیمی تر نرم افزاری که استفاده می کنید استفاده کنید، اگر باز هم نتیجه نگرفتید همه چیز را از ابتدا نصب و مجدداً تنظیم نمایید. اگر باز هم نتیجه نگرفتید به سایت شرکت سازنده ی پرینتر مراجعه کرده و از قسمت سوالات متداول و یا پشتیبانی جستجو کنید ببینید کسای دیگه ای هم مورد شما رو داشتن یا نه ، احتمالش هست که این مشکل مربوط به سری ساخت دستگاهتون باشه، اگه باز هم جواب نگرفتید ابتدا به یه تکنسین واقعی!! و درس خونده ی این کار مراجعه کنید، که الویت هم با شرکت گارانتی هست، و در صورت جواب نگرفتن باز هم توی همین تاپیک می تونید مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنند.

البته حتی با آپدیت کردن نسخه فرم ور پرینتر هم ممکنه بعضی مشکلات رفع بشه ، و در کل پیشنهاد می شه حتی اگر مشکلی ندارید. در آخر بنده هیچ تخصصی در این زمینه ندارم و صرفاً تجاربم رو گفتم.

اگر باز هم مشکلی وجود داشته باشه در خدمتیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا