مشکل در پرینت کاملا سیاه و سفید یک طرح در کارل

jov

New Member
سلام دوستان

من یک مشکل با برنامه کارل دارم پیشاپش ممنون از جوابهاتون

من زمانی که یک طرح یا لوگو رو طراحی میکنم و زمانی که از اون طرح پرینت میگیرم پرینت من کاملا سیاه و سفید نمیشه یعنی پیکسل های بسیار ریز سفیدی داخل او طرح پرینت
شده هست ! و چون من از این طرح برای کارهای استفاده میکنم که نیاز به یک طرح کاملا سیاه و سفید دارم به مشکل بر میخورم یکی از دوستام گفت dpi رو کم تنظیم میکنی ولی
من dpi 300 رو هم تست کردم ولی درست نشد جالبه زمانی یک طرح ساده سیاه و سفید رو با پینت خود ویندوز طراحی میکنی و پرینت میگیری کاملا سیاه و سفیده اما در کارل این
نقاط کوچک سفید داخل زمینه سیاه دیده میشه به صورت پیکسل پیکسل.

ممنون میشم منو راهنمایی کنید که چطور یک پرینت کاملا سیاه و سفید داشته باشم.

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
سلام

تنها احتمالی که وجود داره (البته اگر از رزولوشن مطمئن هستید) اینه که آبجکتی که طراحی می کنید رنگ کاملا مشکی نداشته باشه و رنگ اون مثلا سیاه 90٪ باشه
برای این کار پیشنهاد می کنم آبجکتتون رو با رنگ C:100 M:100 Y:100 K:100 رنگ کنید و بعد پرینت بگیرید
پیشنهاد می کنم علاوه بر این کار کارتون رو با 600dpi پرینت بگیرید.

siavosh1

Member
تنها احتمالی که وجود داره (البته اگر از رزولوشن مطمئن هستید) اینه که آبجکتی که طراحی می کنید رنگ کاملا مشکی نداشته باشه و رنگ اون مثلا سیاه 90٪ باشه
برای این کار پیشنهاد می کنم آبجکتتون رو با رنگ C:100 M:100 Y:100 K:100 رنگ کنید و بعد پرینت بگیرید
پیشنهاد می کنم علاوه بر این کار کارتون رو با 600dpi پرینت بگیرید.
ممکنه از رزولوشن باشه ولی اگه مستقیم توسط خود کرل پرینت بگیرید رزولوشن به صورت پیش فرض 300 هست و مشکلی ایجاد نمیشه.
یک بار با c:0 m:0 y:0 k:100 امتحان کن . اگر باز هم یه همچین مشکلی داشتی احتمالاً از تنظیمات سیستم رنگ کرل یا پرینتر هستش که تغییرش دادی
و یک احتما هم که من میدم این هستش که شما داری از کرل خروجی میگیری و بعد از خروجی پرینت میگیری که به گفته دوستامون هم میتونه به خاطر کاهش رزولوشن خروجی و هم تغییرات رنگ باشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا