مشکل در پارتیشن بندی ویندوز 7

Rasool7

New Member
سلام خدمت همه ی دوستان
ببخشید من یه سوالی داشتم
وقتی می خوام برم واسه نصب ویندوز 7 به مرحله ی پارتیشن بندی که می رسم اصلا جایی برای فرمت کردن یا حتی انتخاب درایو C برای نصب ویندوز نیست و کلا 2 تا گزینه داره که می تونید توی این عکس ببینید.راهنمایی کنید.

راستی یه سوال دیگه من نمی تونم ویندوز رو از طریق بوت CD/DVD نصب کنم چون کلا اون مرحله رو رد می کنه می دونید مشکل چیه؟

ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
سلام خدمت همه ی دوستان
ببخشید من یه سوالی داشتم
وقتی می خوام برم واسه نصب ویندوز 7 به مرحله ی پارتیشن بندی که می رسم اصلا جایی برای فرمت کردن یا حتی انتخاب درایو C برای نصب ویندوز نیست و کلا 2 تا گزینه داره که می تونید توی این عکس ببینید.راهنمایی کنید.

راستی یه سوال دیگه من نمی تونم ویندوز رو از طریق بوت CD/DVD نصب کنم چون کلا اون مرحله رو رد می کنه می دونید مشکل چیه؟

ممنون

ازتون سوال کرده که ویندوز رو در کدوم یکی از این پارتیشن ها نصب کنه، باید یکی از این پارتیشن ها رو انتخاب کنید.
زمانی که تازه مراحل نصب رو آغاز می کنید اگه ویندوزی برای ارتقاء وجود داشته باشه ازتون سوال می کنه
که Which type of installation do you want که باید Custom رو انتخاب کنید. اون موقع هنگام انتخاب کردن پارتیشن
مورد نظر گزینه (Drive options (advanced رو هم خواهید دید، که شامل مواردی مثل فرمت کردن و پارتیشن بندی است.

موقع روشن کردن سیستم با کلید F2 یا Del یا هر کلید تعریف شده دیگه ای وارد تنظیمات BIOS شوید و درایو DVD رو برای بوت شدن در اولویت قرار دهید.

جدیدترین ارسال ها

بالا