سلام. من هر کاری کرد نتونستم تصاویر رو وسط چین کنم. حتی از قالب های مختلف هم استفاده کردم.
iLove Active Member Jun 23, 2011 #1 سلام. من هر کاری کرد نتونستم تصاویر رو وسط چین کنم. حتی از قالب های مختلف هم استفاده کردم.
sharktech کاربر فعال Jun 23, 2011 #2 منظورتون تصاویر قالب هست یا مطالب سایت ؟ از این کد استفاده کردی ؟ کد: margin:0 auto
iLove Active Member Jun 23, 2011 #3 sharktech گفت: منظورتون تصاویر قالب هست یا مطالب سایت ؟ از این کد استفاده کردی ؟ کد: margin:0 auto کلیک کنید تا باز شود... تصویر مطالب رو میگم.
sharktech گفت: منظورتون تصاویر قالب هست یا مطالب سایت ؟ از این کد استفاده کردی ؟ کد: margin:0 auto کلیک کنید تا باز شود... تصویر مطالب رو میگم.
iLove Active Member Jun 24, 2011 #5 وقتی تصویری رو آپلود میکنم تو تنظیماتش میانه رو انتخاب میکنم. ولی بازم در سمت چپ نمایش داده میشه.
VAHID216 مدیر بازنشسته Jun 24, 2011 #6 قالبتون به طور خودکار اولین تصویر رو به عنوان تصویر شاخص می گیره یا اینکه خودتون به عنوان تصویر شاخص تصویر رو مشخص می کنید؟ هر کدوم از این دو تا باشه باید ببینید چه class ای برای تصویر شاخص در style.css تعریف شده که می ره سمت چپ . موفق باشید
قالبتون به طور خودکار اولین تصویر رو به عنوان تصویر شاخص می گیره یا اینکه خودتون به عنوان تصویر شاخص تصویر رو مشخص می کنید؟ هر کدوم از این دو تا باشه باید ببینید چه class ای برای تصویر شاخص در style.css تعریف شده که می ره سمت چپ . موفق باشید
VAHID216 مدیر بازنشسته Jun 25, 2011 #8 یعنی باید از استایل تصویر رو center قرار بدم؟ کلیک کنید تا باز شود... این طور که پیداس بله چون خودکار در سمت چپ قرار می گیره.
یعنی باید از استایل تصویر رو center قرار بدم؟ کلیک کنید تا باز شود... این طور که پیداس بله چون خودکار در سمت چپ قرار می گیره.