مشکل در هارد

ariamns

New Member
سلام دوستان

درایوهای هاردم به جز درایو c پریدن

حالا میخوام ریکاوریشون کنم . وقتی با برنامه ی active partition recovery درایوها رو جستجو میکنم . خیلی راحت پیداشون میکنه

اما وقتی برای رکاوری اقدام میکنم ارور میده : unable to write sectors

دوستان کسی راه حلی برای این مشکل داره ؟

ضمنا هارد بدسکتور هم نداره

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان

درایوهای هاردم به جز درایو c پریدن

حالا میخوام ریکاوریشون کنم . وقتی با برنامه ی active partition recovery درایوها رو جستجو میکنم . خیلی راحت پیداشون میکنه

اما وقتی برای رکاوری اقدام میکنم ارور میده : unable to write sectors

دوستان کسی راه حلی برای این مشکل داره ؟

ضمنا هارد بدسکتور هم نداره
اگر منظور از Recovery کردن بازیابی اطلاعات تون ئه، موقع Recovery کردن نباید روی هارد دیسکی که بازیابی می کنید
چیزی نوشته بشه. این پیغامی که میده یعنی دارید یک کار غیر اصولی انجام می دهید.
باید از یک منبع دیگری برای بازیابی استفاده کنید، فلش درایو، هارد دیسک دیگه ای و ...

unable to write sectors یعنی مشکل سخت افزاری داشته، یا هد ها مشکل دارند یا سکتور معیوب.
رجوع شود به : هارد

ariamns

New Member
کاری باهاش نکردم . روشم چیزی کپی نکردم . با این نرم ازار های رفع بدسکتور هم چندبار چک کردم میگه بدسکتور نداری . رکاوری رو هم به وسیله ی دیسک بوتیبل انجام دادم . بعد از عمل اسکن و تشخیص درست پارتیشن ها و اطلاعات از دست رفته وقتی میخوام رکاور کنم این ارور رو میده

seti1381

Member
کاری باهاش نکردم . روشم چیزی کپی نکردم . با این نرم ازار های رفع بدسکتور هم چندبار چک کردم میگه بدسکتور نداری . رکاوری رو هم به وسیله ی دیسک بوتیبل انجام دادم . بعد از عمل اسکن و تشخیص درست پارتیشن ها و اطلاعات از دست رفته وقتی میخوام رکاور کنم این ارور رو میده

سلام دوست عزیز:rose:
منظور شما از دیسک بوتیبل چیه؟
اطلاعات هارد شما پاک شده؟
یا اینکه توی ویندوز پارتیشن ها نمایش داده نمیشن؟

جدیدترین ارسال ها

بالا