مشکل در نصب vray

ramincg

Member
سلام دوستان
من روی سیستمم یه ورژن Vray واسه مکس 2010 - 32bit دارم . الان که میخوام از رو کامپیوتر پاکش کنم و remove بشه این پیام رو میده ( به صورت عکس زیر ) در صورتی که این دو فایلی که میگه بازه باید بسته بشه اصلا باز نیستند و از طرفی وقتی میام vray مخصوص مکس 2011 - 32 bit - رو نصب کنم همین مشکل ایجاد میشه !

من میخوام برای مکس 2011 vray رو نصب کنم و نمیدونم چی کار کنم چئن هز وقت میام ورژن قبلی رو پاک کنم همین ارور رو میده و هر وقت میام این ورژن رو نصب کنم باز هم این ارور رو میده . نمیدونم چی کار کنم ؟
لطفا کمکم کنید .... :rose:

پیوست ها

• 2011-10-01 04-17-06 ب.png
    2011-10-01 04-17-06 ب.png
    10.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10
سلام
من فكر ميكنم ويندوزت را يه پاك سازي كامل كني درست بشه- چون 1بار هم براي من اين اتفاق افتاد و با عوض كردن ويندوز مشكلم حل شد. پاك كردن و نصب مجدد و تكرار مكرر آن منجر به مشكلات بيشتر نصب آن ميشود. اگه با تعويض ويندوز همان error داد مطمئنا ايراد از سي دي نصب است
موفق باشيد

ramincg

Member
ولی من میخواهم بدون عوض کردن ویندوز درستش کنم و اگر مشکلی هم است از نسخه قبلی که روی کامپیوترم نصب هست است و من میخوام یه ورژن دیگه و اصلا یه ستاپ دیگه از ویری رو نصب کنم ... ورژن قبلی رو میخوام پاک کنم تا بتونم واسه مکس 2011 ویری رو نصب کنم ولی هیچکدام از این کارها رو نمیتونم بکنم به دلیل اینکه در عکس زیر میبینید هر چه رو دکمه next کلیک می کنم رد نمیکنه !
لطفا اگه میدونید یه راه حل بدید که بدون عوض کردن ویندوز درستش کنم... مرسی

پیوست ها

• 2011-10-01 04-17-06 ب.png
    2011-10-01 04-17-06 ب.png
    10.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7

3D Art

Member
دوست من این مشکل باید با ری استارت حل بشه .
فایلها یی که مشکل دارند توی قسمت processes در تسک منیجر نیست ؟

ramincg

Member
دوست من این مشکل باید با ری استارت حل بشه .
فایلها یی که مشکل دارند توی قسمت processes در تسک منیجر نیست ؟
بدبختانه تو task manager هیچ فایلی رو با این مشخصات نشون نمیده که باز باشند ! هر چی هم ری استارت کنم باز همین مشکل ایجاد میشه !

3D Art

Member
safe mode بیاید بالا و اقدام کنید . . .
تو run بزنید msconfig بعد برید تو قسمت استار آپ و تیک همه برنامه هایی که مربوط به ویندوز نیستند رو بردارید . . .
دوباره ری استارت کنید .... شاید حل بشه :rose:

ramincg

Member
هی روزگار ...........:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
مشکل حل نشد ---------- فکر کنم باید ویندوزو عوض کنم :sad::sad::sad:

majid1605

Active Member
اول یه توصیه رای حذف نرم افزارها بهتر از یه نرم افزار کمکی استفاده کنی به هیچ وجه از remove ویندوز استفاده نکنید.چون واقعاً ناقصه چون همیشه یه رده پایی از نرم افزار توی پوشه ها و ریجستر باقی می مونهکه باعث خطاهای زیادی میشه.
از این برای حذف استفاده کنید شاید موفق شدید
Your Unin-staller!

جدیدترین ارسال ها

بالا