من برای نصب نرم افزار آموزشی roseta ston نیاز به نصب نرم افزار Daemon tools دارم که وقتی نصب می کنم یکسره از من می خواهد که سیستمم را ریست کنم ولی آخر نصب نمی شود.سیستم من ویندوز 7 روی آن نصبه و 32 بیتیه،لطفآ کمک کنید
با تشکر
به احتمال خیلی زیاد مشکل مربوط به SPTD باشه، قبلا با این مشکل برخورد داشتم، Daemon Tools به SPTD نسخه
جدید احتیاج داره، ولی وقتی یک نسخه قدیمی SPTD روی سیستم نصب شده و در حال اجرا باشه باید اول این
نسخه قدیمی و فایل sptd.sys از حالت اجرا خارج بشه تا نسخه جدید رو بشه جایگزین کرد وگرنه در حال اجرا بودن
نسخه قدیمی جلوی نصب شدن نسخه جدید رو می گیره. این عملیات ارتقاء معمولا درست انجام نمیشه و باید
بصورت دستی اینکار رو انجام دهید.
1) ترکیب کلیدی
کلید ویندوز +
کلید R را فشار دهید و در پنجره Run عبارت regedit را نوشته و OK نمایید.
2) در Registry Editor مسیر زیر رو پیدا کنید :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd
3) باید این sptd را ویرایش کرده یا حذف کنید. روی sptd راست کلیک کرده و گزینه Permissions رو انتخاب کنید.
4) دکمه Advanced را فشار دهید. زبانه Owner را انتخاب کنید. اسم کاربری ویندوز تان را در لیست Change owner to
انتخاب کرده و OK کنید.
5) در لیست Group and user names اسم کاربری ویندوز تان را انتخاب کرده و سپس در ستون Allow تیک گزینهFull Control رو بزنید تا دسترسی لازم برای حذف کردن اش بهتان داده شود و OK کنید (معمولا بصورت پیشفرض این
دسترسی وجود ندارد).
6) حالا در سمت راست پنجره Registry Editor روی ImagePath دوبار کلیک کرده و مسیر فایل sptd.sys داخلش
را در notepad یا هر جای دیگری یادداشت کنید که بعدا به آن نیاز خواهیم داشت و سپس متن داخل ImagePath را
پاک کرده و OK کنید.
7) ویندوز را Restart کنید.
8) ترکیب کلیدی
کلید ویندوز +
کلید R را فشار دهید و در پنجره Run عبارت cmd را نوشته و OK نمایید.
در پنجره Command Prompt سطر های زیر را یکی یکی نوشته و بجای zzzz مسیر مورد نظر sptd.sys را که قبلا
یادداشت کرده بودید جایگزین کرده و با کلید Enter اجرا کنید :
کد:
ATTRIB -R -S -H "zzzz"
DEL /F "zzzz"
مثلا :
کد:
ATTRIB -R -S -H "C:\Windows\System32\drivers\sptd.sys"
DEL /F "C:\Windows\System32\drivers\sptd.sys"
9) نسخه جدید SPTD را مطابق با ویندوز تان (32 بیتی یا 64 بیتی) از لینک زیر داونلود کرده و نصب کنید :
DuplexSecure - Downloads
10) مجددا برای نصب کردن Daemon Tools اقدام کنید.