مشکل در نصب ویندوز dark edition نسخه 3 (July 2007)

PROSPPECH

Member
خوب سه درایو دارم درایو C که میخوام روش ویندوز رو نصب کنم، درایو D که هم همون ویندوزی که الان در حال اجراست و ازش استفاده می کنم(windows xp sp2 professional farsi) و و درایو E ، ویندوز dark edition توشه و از اونجا میخوام اینکارو بکنم
1. خوب من از توی درایو E و مسیر مربوطه ویندوز dark edition ، Setup رو اجرا کردم و new instalition را انتخاب کردم، cd key رو هم وارد کردم و رسید به مرحله یه سری تنظیمات اولیه ، اونجایی که مسیر مبدا فایل های ویندوز(که همون مسیر مربوطه ویندوز dark edition روی درایو e) و مقصد رو هم (\windows) در نظر کرفته بود.
خوب مشکل اینجاست که هنکام نصب ویندوز در ادمه نصب اونجایی که کامپیوتر restart میشه و شروع به کپی کردن فایلهای ویندوز میکند، پیغام می دهد که چند تا فایل(setupORG.Exe, Presetup.CMD,و چند تا فایل که مربوط به ظاهر ویندوز میشن مثل shellstyle.dllو...) کپی نمی شود ، ولی مطمئنم که اون فایلها در مسیر مربوطه در مبدا هستند و مشکلی هم ندارند. خوب من اونارو skip کردم وفایلها کپی شد ، کامپیوتر restart شد و در ادامه نصب، پیغام مبنی بر اینکه دو فsetupORG.Exe, Presetup.CMD, وجود ندارند(خوب درستم میکه)
خوب نظر خودم اینهکه ممکنه از فایلهای ویندوزی(درایوD) که از اون نصب رو شروع کردم استفاده میکنه ، و دلیلش هم اینهکه هنکام نصب فایل mrt.exe که میدونید جزء فایلهای ویندوز windows xp sp2 professional farsi هستش داشت کپی میکرد که همچین فایلی توی ویندوز dark edition وجود نداره
خوب امیدوارم چشماتونو درد نیاورده باشم
ممنون میشم راهنمایی کنید
و اینکه یه سری منبع که بصورت تخصصی تری به ویندوز و پوشه های حاوی اون(مثل valuadd و components) پرداخته باشه

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
دوست عزيز من نميدونم چرا اينقدر نسخه هاي ويندوز زياد شدند :D ماكروسافت با اون همه شهرت چنتا ورژن ساده داد مثل نسخه خانگي ، حرفه اي و مديا سنتر البته ويندوز سرور هم هست . اما ديگه نميدونم اين داركو . ورتوك و اينها از كجا اومدن :eek:
البته بگم يك نسخه هم كه خودم آماده كردم نسخه سنتر 2 يا همان مركز 2 هست . خوب چكار كنم ايراني جماعت بايد اسماي عجيب ببينند تا بپسندن
به هر حال ببينيد در مورد فايل mrt.exe اول بگم كه ربطي به نوع ويندوز شما كه احتمالا از ويندوز هاي چرت و پرت mrt هست نداره بلكه تا آنجاي كه من ميدونم در همه نسخه هاي ويدوز xp در پوشه system 32 وجود داره .
اما در مورد مشكل !
دوست من چرا شما از روي سيدي نصب نميكنيد و چرا نصب جديد ؟
شما اگر سيدي ويندوز را داريد از طريق بوت نصب كنيد و پس از اتمام نصب ويندوز دوم را با يك روش بسيار بسيار ساده به بوت ويندوز اضافه كنيد تا هردو ويندوز بياد بالا .
در ضمن دوست عزيز ويندوز هرچي روي دراو c باشه بهتر هست چون زودتر بوت ميشه و خيلي دلايل ديگر
من پيشنهاد ميكنم اگر ويندوز خوب ميخواهيد از ويندوزي استفاده كنيد كه هرجاش ميري محمد رضا توكلي نباشه :lol: البته منظورم نام ايشون نيست بلكه منظور مفهوم حرفم هست يعني همه فايل هاي ويندوز دستكاري نشده باشه . همين
اگر سيدي رو داشتين از بوت نصب كنيد و اگر راه آوردن ويندوز دوم رو بعد از نصب ويندوز جديد توسط سيدي و از طريق بوت بلد نبوديد بگيد تا بگم براتون .
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا