مشکل در نصب ویندوزی که قبلا بارها نصب شده بود

akram-n

New Member
یه سیستم قدیمی دارم که هنوزر ایکس ی نصب میکنم . نزدیک یک سال پیش ویندوز ی به اسم ویندوز علاالدین گرفتم و این ویندوز را روی چندین سیستم نصب کردیم که عالی بود و ازش راضی بودیم تا اینکه یک ماه پیش روی سیستم خودم ویندوز 7 نصب کردم اما بخاطر پایین بودن رم مجبور شدم دوباره عوض کرده و ایکس پی بزنم اما در حین نصب خطا داد و نصب نشد و هم ویندوز 7 رو دوباره نصب کردم فکر کردم مشکل از سیستم من هست ولی دو روز پیش وقتی همین ویندوز را روی یک لب تاپ هم که قبلا همین ویندوز را نصب کرده بودیم , دوباره نصب کردیم در حین نصب همین خطا را داد میخاستم ببینم کسی میدونه علت این خطا چیست و اینم چند تا عکس از ارور و خطای داده شده

عکس۰۱۷۰.jpgعکس۰۱۷۱.jpgعکس۰۱۷۲.jpgعکس۰۱۷۳.jpg

the_king

مدیرکل انجمن
یه سیستم قدیمی دارم که هنوزر ایکس ی نصب میکنم . نزدیک یک سال پیش ویندوز ی به اسم ویندوز علاالدین گرفتم و این ویندوز را روی چندین سیستم نصب کردیم که عالی بود و ازش راضی بودیم تا اینکه یک ماه پیش روی سیستم خودم ویندوز 7 نصب کردم اما بخاطر پایین بودن رم مجبور شدم دوباره عوض کرده و ایکس پی بزنم اما در حین نصب خطا داد و نصب نشد و هم ویندوز 7 رو دوباره نصب کردم فکر کردم مشکل از سیستم من هست ولی دو روز پیش وقتی همین ویندوز را روی یک لب تاپ هم که قبلا همین ویندوز را نصب کرده بودیم , دوباره نصب کردیم در حین نصب همین خطا را داد میخاستم ببینم کسی میدونه علت این خطا چیست و اینم چند تا عکس از ارور و خطای داده شده

مشاهده پیوست 90612مشاهده پیوست 90613مشاهده پیوست 90614مشاهده پیوست 90615

این پیغام خطا مربوط به یک مشکل روی cd / dvd ویندوز ئه، نتونسته فایل مورد نظرش رو به درستی از روی cd / dvd بخونه، سطح اش کثیفه، خش داره، کیفیت اش رو از دست داده یا موارد مشابه.

akram-n

New Member
ممنون دوست عزیز . ولی وقتی بعد از این خطا ویندوز رو با یک سی دی نو و ویندوز جدید دیگه خواستم نصب کنم باز همین خطا رو داد در حالیکه وقتی سون رو نصب کردیم خطا نگرفت کامل نصب و اکتیو شد

ramtin2025

New Member
ممکنه مشکل از درایو شما باشه که کمی ضعیف شده
یه ویندوز xp دیگه که با سرعت کم رایت شده باشه بگیر و تست کن

جدیدترین ارسال ها

بالا