مشکل در نصب جوملا روی هاست

y@s86

New Member
با سلام

من جوملا 1.5 رو با wamp روی لوکال نصب کردم و مطالبی رو که می خواستم توش قراردادم.ولی حالا نمیتونم روی هاست نصبش کنم.من برای پروژه درسی باید یه سایت با جوملا طراحی کنم برای همین از هاست و دامنه رایگان استفاده کردم.
خیلی تو نت گشتم و در این باره خوندم حتی تاپیک هایی رو که تو این انجمن در این باره بود رو خوندم ولی مشکلم حل نشد.
من همه فایل ها رو فشرده کردم روی public html آپلود کردم.یه دیتا بیس هم روی هاست ساختم و بک آپی رو که از دیتابیس لوکال گرفته بودم import کردم.خواهش می کنم راهنماییم کنید چون با مطالبی که خوندم نتونستم کاری بکنم.من خیلی وقت ندارم.وهیچ اطلاعاتی درباره طراحی سایت ندارم.:cry::cry::cry:

آخرین ویرایش:

y@s86

New Member
سلام

مشکل اینه که نمیتونم جوملا رو رو هاست نصب کنم.یه جایی خوندم وقتی همه فایل ها رو اپلود کردید ،آدرس سایت رو که بزنید وارد صفحه نصب میشید.اول که فایلای جوملا رو آپلود کردم پوشه installation پاک کرده بودم گفتم شاید به خاطر همینه که دوباره اون پوشه رو هم آپلود کردم ولی بازم نشد.خلاصه اینکه الان چطوری جوملا رو روی هاست نصب کنم؟:-?
با تشکر

Cisco

مدیر انجمن
مشکل از هاست رایگانه .
من مدتی روی هاست رایگان گیگفا کار کردم .
برای صفحه نصب چیزی نمیومد و هم چنین خیلی از افزونه های وردپرس و ... هم کار نمی کرد .
با واحد پشتیبانی در میون گذاشتم و گفتن که با تغیر دادن سرویس به سرویس های پریمیوم مشکل حل میشه .
دقیقا هر چقدر پول بدین همون قدر آش می خورین .
....
حالا اگر نخواستید خرج کنید و از این بایت اطمینان پیدا کنید که مشکل از هاست هست یک جوملا خام نصب کنید .
ببینید مشکل حل می شود یا نه .
.............
شاد باشید.
علیرضا

دوست عزیز شما روی لوکال تمام کارات رو انجام دادی . حالا می خوای بکشی روی هاست درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه دیتا بیس رو ایمپورت کردی و تمام فایل رو به public ریختی فقط مونده فایل configutation.php رو درستش کنی . این کار رو انجام دادی ؟!!!!!!

Graphessional

Active Member
به نظرم اگه از کمپوننت های بک آپ استفاده کنید خیلی راحت تر می تونید کار رو تموم کنید.
کمپوننت akeeba backup رو متناسب با ورژن جوملاتون دانلود و روی جوملای لوکال نصب کنید. به کمک اون یه بک آپ از سایتی که روی لوکال دارید بگیرید. این کمپوننت یه بسته نصبی مثل خود جوملا تحویلتون می ده که از مسیر administrator/components/com_akeeba/backups قابل دسترسیه. اونو روی هاست نصب کنید. مراحل نصبش هم مثل جوملاس. بعلاوه، دیگه احتیاج به کپی پیست، اکسپورت - ایمپورت و کانفیگ هم ندارید.

maxim354

New Member
سلام
همان طور که دوست خوبمون گفت فقط مشکل شما از فایل configuration.php هست پرموشن هاتون رو رو 777 تنظیم کنید و یوزر و پس فایل رو مطابق با دیتابیسی که ساختین ست کنید و پسور روت هم فراموش نشه.(فراموش نشه بعد از save دوباره پرموشن هاتون رو رو 444 برگردونین)
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا