مشکل در نصب تمپلیت و کامپوننت ها

mehrdadsml

Member
سلام. من الآن رو دو نسخه ی جوملا به این مشکل بر خوردم که وقتی جوملا رو نصب می کنم بدون اینکه هیچ تغیری روش داده باشم وقتی تمپلیت نصب می کنم این ارور رو میده که تمپیلیت نصب شده دارای فایل XML نیست رو صورتی که اینطور نیست و در هنگامی هم که یک کامپوننت می خوام نصب کنم ارور زیر رو میده و نصب نمیشه...

Upload component - Failed
ERROR: Could not find an XML setup file in the package.
Installation file not found:
/home/azadteam/public_html/sadgol/media/install_46d827c59c4f9/

در ضمن در محل نصب کامپوننت هم این پیغام رو داده:
Warning: Installing 3rd party extensions may compromise your server's security. Upgrading your Joomla! installation will not update your 3rd party extensions.
For more information on keeping your site secure, please see the Joomla! Security Forum.

تمامی فولدرهای مورد نظر هم پرمیژن هاشون 777 شده و در ضمن Safe Mode سرور هم خاموش شده. به عنوان نمونه موقع نصب کامپوننت Joom!fish این ارور داده شده.

نسخه ی جوملا هم 1.0.13 و 1.0.12 هستش. ممنون میشم کمک کنید.

آخرین ویرایش:

Pedi7Khat

Member
سلام. من الآن رو دو نسخه ی جوملا به این مشکل بر خوردم که وقتی جوملا رو نصب می کنم بدون اینکه هیچ تغیری روش داده باشم وقتی تمپلیت نصب می کنم این ارور رو میده که تمپیلیت نصب شده دارای فایل XML نیست رو صورتی که اینطور نیست و در هنگامی هم که یک کامپوننت می خوام نصب کنم ارور زیر رو میده و نصب نمیشه...

ERROR: Could not find an XML setup file in the package.
Installation file not found:
/home/azadteam/public_html/sadgol/media/install_46d827c59c4f9/

در ضمن در محل نصب کامپوننت هم این پیغام رو داده:
Warning: Installing 3rd party extensions may compromise your server's security. Upgrading your Joomla! installation will not update your 3rd party extensions.
For more information on keeping your site secure, please see the Joomla! Security Forum.

تمامی فولدرهای مورد نظر هم پرمیژن هاشون 777 شده و در ضمن Safe Mode سرور هم خاموش شده. به عنوان نمونه موقع نصب کامپوننت Joom!fish این ارور داده شده.

نسخه ی جوملا هم 1.0.13 و 1.0.12 هستش. ممنون میشم کمک کنید.

ممکنه کامپوننتتون توی دو تا فولدر در هم قرار گرفته باشند در این صورت فایل زیپ رو اکسترکت کنید و فولدر داخلی که فایل های کامپوننت در آن کامپننت ها هستند فشرده سازی کنید.
اگر همچین مشکلی رو کلا در نصب هر چیزی داشته باشید از سرور هست و باید PHP از حالت Safe Mode در بیاد یا به اصطلاح Off بشه که اکثر سرور ها On می گذارند و حاضر به Off کردن هم نیستند در صورتی که هیچ ارتباطی به امنیت سرور نداره.اون Warning هم چیزی نیست.یه هشدار هست برای امنیت جوملا در قسمت نصب 3rd Party Extensions که همون کامپوننت،ماژول و مامبوت باشه.

در مورد مشکل قالب هم قلق داره نصبشون فکر کنم جناب مامبولرن بتونن راهنماییتون کنن یا سایر دوستان.

mehrdadsml

Member
نه مشکل از دو فولدری بودن و XML نیست چون هم اینکه چک کردمشون و هم اینکه در روی Local تستشون کردم اما حالا که می خوام روی سرور پیاده کنم به این مشکل بر خوردم. تمپلیت رو به صورت دستی نصب کردمش اما کامپونتش رو نتونستم.

mehrdadsml

Member
مشکل حل شد. گویا به خاطر همون Safe Mode بود. سری اول که با سرور تماس گرفتم خاموشش نکرده بودند. ممنون از همه دوستان

جدیدترین ارسال ها

بالا