مشکل در مدلسازی

ali7848

Member
سلام .
یکی از دوستان یه کاری در قسمت گالری قرار داده بودند که من میخواستم قسمت جای مجسمه اون رو مدل کنم که به مشکل خوردم .
قسمت بالا و پایینش که مقطع و مسیر هست که با loft مدل میشه اما مشکل من اون قسمت تو رفتگیش هست که نمیدونم چطور مدلش کنم . ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن :rose:
و یه سوال دیگه داشتم اونم اینکه مجموعه ای هست که شامل این نوع آبجکت ها برای قرار گیری مجسمه در نماهای رومی باشه ؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام علی آقا.اینها مدل آماده هستن و نیاز به مدلسازی ندارن
پکی هست که متاسفانه دیگه جایی برای دانلود نیست. بهش میگن elit decor. اگه خواستی بهم پیغام خصوصی بده برات با پست پیشتاز بفرسم. :rose:

Hidden Dragon

کاربر فعال
ali7848 عزیز سلام،

اگر قصد داری سریع به نتیجه برسی و زمان برای مدلسازی نداری، همونطور که عارف عزیز توضیح دادند میتونید از مدلهای آماده استفاده کنید که در هر صورت

داشتن این مدلهای آماده موقع انجام پروژه میتونه حسابی کار رو راه بندازه، اما اگر دوست داری توان خودت رو در مدلسازی افزایش بدی میتونی برای شروع از

آموزشهای Viscorbel استفاده کنی. هر چند برای ساخت نمونه بالا روشهای متعددی وجود داره و هر شخصی بسته به تجربه و سلیقه خودش ممکنه

یک روش مدلسازی رو به روش دیگه ای ترجیح بده اما با احترام به نظر دوست خوبمون mgh-max فکر میکنم NUrbs

آخرین گزینه ای باشه که بشه برای ساخت یه همچین مدلی پیشنهادش کرد. ( البته با توجه به شناخت خودم از ابزار Nurbs و آشنایی نسبی با نقاط قوت و ضعف اون این مطلب رو عرض کردم )

بعنوان مثال اگر قرار باشه از طریق منحنی های Nurbs ترسیماتی رو انجام بدیم و بعد با ابزار های پوسته ساز اون سطحی رو روی این منحنی ها ایجاد کنیم، برای رسیدن به نتیجه مطلوب و یا ایجاد تغییرات احتمالی

ممکنه حسابی دچار دردسر بشیم در حالیکه میشه خیلی راحت Profile مورد نطر رو با Spline ترسیم کرد و از طریق Loft یا Sweep و یا Surface و ... به نتیجه دلخواه رسید و ضمنا مدل بهتری از نظر توپولوژی در اختیار داشت

که در فازهای بعدی مثل اعمال تکسچر و ... میتونه کار ما رو راحت کنه.

ضمنا یک ویدیو آموزشی براتون تهیه کردم که شاید کمی تو بحث مدلسازی بتونه کمکتون کنه، البته از اونجاییکه حسابی درگیر انجام تعدادی پروژه هستم نتونستم برای تولید این ویدیو زمان زیادی رو صرف کنم اما برای اینکه

فرآیند کار رو بهتر درک کنید مدل مکس این آموزش رو هم تقدیمتون کردم تا بتونید از اون استفاده کنید.

HD_Decor_01.jpg

لینک فایل مکس:

http://www.mediafire.com/download/iiokzod7d5nopo4/HD_Decor_01.max

لینک دانلود آموزش:

http://www.mediafire.com/watch/ifemd96rgm2sl3a/HD_Decor_01.mp4

موفق باشید

ali7848

Member
سلام علی آقا.اینها مدل آماده هستن و نیاز به مدلسازی ندارن
پکی هست که متاسفانه دیگه جایی برای دانلود نیست. بهش میگن elit decor. اگه خواستی بهم پیغام خصوصی بده برات با پست پیشتاز بفرسم. :rose:

سلام عارف جان خیلی ممنونم :rose:. این مجموعه که میفرمایید همون مجموعه Stucco Mouldings 3D است؟ چون این مجموعه رو من دارم عکسش هم که البته خیلی بیکیفیت هست رو این زیر پیوست کردم ...
کلا تو این سری که من دارم همین چند نمونه از این سبک کار توش موجوده که مدلسازی قسمت بالاییش رو دوست نداشتم.

آخرین ویرایش:

ali7848

Member
ali7848 عزیز سلام،

اگر قصد داری سریع به نتیجه برسی و زمان برای مدلسازی نداری، همونطور که عارف عزیز توضیح دادند میتونید از مدلهای آماده استفاده کنید که در هر صورت

داشتن این مدلهای آماده موقع انجام پروژه میتونه حسابی کار رو راه بندازه، اما اگر دوست داری توان خودت رو در مدلسازی افزایش بدی میتونی برای شروع از

آموزشهای Viscorbel استفاده کنی. هر چند برای ساخت نمونه بالا روشهای متعددی وجود داره و هر شخصی بسته به تجربه و سلیقه خودش ممکنه

یک روش مدلسازی رو به روش دیگه ای ترجیح بده اما با احترام به نظر دوست خوبمون mgh-max فکر میکنم NUrbs

آخرین گزینه ای باشه که بشه برای ساخت یه همچین مدلی پیشنهادش کرد. ( البته با توجه به شناخت خودم از ابزار Nurbs و آشنایی نسبی با نقاط قوت و ضعف اون این مطلب رو عرض کردم )

بعنوان مثال اگر قرار باشه از طریق منحنی های Nurbs ترسیماتی رو انجام بدیم و بعد با ابزار های پوسته ساز اون سطحی رو روی این منحنی ها ایجاد کنیم، برای رسیدن به نتیجه مطلوب و یا ایجاد تغییرات احتمالی

ممکنه حسابی دچار دردسر بشیم در حالیکه میشه خیلی راحت Profile مورد نطر رو با Spline ترسیم کرد و از طریق Loft یا Sweep و یا Surface و ... به نتیجه دلخواه رسید و ضمنا مدل بهتری از نظر توپولوژی در اختیار داشت

که در فازهای بعدی مثل اعمال تکسچر و ... میتونه کار ما رو راحت کنه.

ضمنا یک ویدیو آموزشی براتون تهیه کردم که شاید کمی تو بحث مدلسازی بتونه کمکتون کنه، البته از اونجاییکه حسابی درگیر انجام تعدادی پروژه هستم نتونستم برای تولید این ویدیو زمان زیادی رو صرف کنم اما برای اینکه

فرآیند کار رو بهتر درک کنید مدل مکس این آموزش رو هم تقدیمتون کردم تا بتونید از اون استفاده کنید.

مشاهده پیوست 107306

لینک فایل مکس:

http://www.mediafire.com/download/iiokzod7d5nopo4/HD_Decor_01.max

لینک دانلود آموزش:

http://www.mediafire.com/watch/ifemd96rgm2sl3a/HD_Decor_01.mp4

موفق باشید

بسیار بسیار سپاسگذارم :rose: آموزش عالیییی بود . فقط اگه بخوام مثل مدل بالا حالت کاملا گرد به خودش بگیره چیکار باید کنم ؟ چون اومدم چند بار bevel بهش دادم اما از قسمت پایینش که تیز هست بهم ریخت و نمیشد بهش bevel داد

Hidden Dragon

کاربر فعال
ali7848 عزیز سلام،

همونطور که قبلا خدمتتون عرض کردم این چند مدت حسابی درگیر انجام پروژه هستم و به همین خاطر کمتر میتونم به انجمن سر بزنم و اگر تو پاسخگویی کمی تاخیر پیش میاد

باید بنده رو عفو بفرمایید.

اما در مورد سوال شما، مدت خیلی زیادیه که وقت نداشتم به سیستم خونه برسم و به همین دلیل مکس موجود روی اون 2011 است و بعضی قابلیت های مکس 2014 برای

Edit poly رو در اختیار نداشتم و به همین خاطر سریع با یه تکنیک دیگه کار رو برات آماده کردم که دیدنش خالی از لطف نیست اما برای انجام کار مورد نظر شما همچنان edit poly

یکی از بهترین گزینه هاست و توصیه من به شما بعنوان یه دوست اینه که به این پست و تکنیکهای مطرح شده توی اون بسنده نکنید و با مطالعه تسلط خودتون رو تو مدلسازی

افزایش بدید.

HD_Decor_02.jpg

بعد از اینکه این نمونه رو براتون آماده کردم یادم افتاد که منحنی برگهای مدل باید رو به داخل باشه!!! ( بین خودمون باشه از اونجاییکه یکمی تنبل هستم حس و حال اصلاح مدل رو نداشتم )

اما شما کافیه نیمه برعکس پروفایل های دایره ای شکل رو که در ابتدای این آموزش قرار داره حذف کنید یا قبل از Bend کردن پروفایل آماده شده رو 180 درجه بچرخونید ... به همین سادگی

لینک فایل مکس:

http://www.mediafire.com/download/93btuieqjebm0rp/HD_Decor_02.max

لینک ویدیو آموزشی:

http://www.mediafire.com/watch/lt1p0q2tzhxx5qf/HD_Decor_02.mp4

موفق باشید

890140929

New Member
سلام دوستان من در مدل كردن حجمم مشكل دارم يعني نميتونم كاري كنم تا اضلاع به صورت منحني در بيان اگر ممكنه براي ساخت اين مدل راهنمايي كنيد ممنون ميشم

eventspace-384-012.jpg

mgh-max

کاربر فعال
سلام دوستان من در مدل كردن حجمم مشكل دارم يعني نميتونم كاري كنم تا اضلاع به صورت منحني در بيان اگر ممكنه براي ساخت اين مدل راهنمايي كنيد ممنون ميشم

مشاهده پیوست 107324

میتونی اول صاف مدل سازی کنی بعد با مودیفایر twist دوران بدی

mgh-max

کاربر فعال
ali7848

اما با احترام به نظر دوست خوبمون mgh-max فکر میکنم NUrbs

آخرین گزینه ای باشه که بشه برای ساخت یه همچین مدلی پیشنهادش کرد.

دوست عزیز من اگه بخوام همچین حجمی در بیارم خودم از nurbs استفاده نمی کنم ولی تنها ابزاری که با یک دستور میتونه همچین حجمی در بیاره یکیش میتونه loft در nurbs باشه. که با loft معمولی خیلی فرق می کنه . و فقط به این دلیل که دوستمون سریع تر به هدف برسه معرفیش کردم. و گرنه میشد روش دیگه ام گفت که چند مرحله ای میشد و توضیحش مفصل بود

جدیدترین ارسال ها

بالا