مشکل در مدلسازی لوگو

legendarp

Well-Known Member
با سلام به همه :)
دوستان دارم لوگو شرکت یکی از دوستان رو براش مدل می کنم
ولی یه جاش خیلی اذیتم می کنه و اون قسمت بالای مداده که شکل فیلم شده
هر جور میام درش بیارم وقتی اسموس می کنم خراب میشه
نمی دونم مشکل کارم کجاست
دوستان محبت کنید نگاه کنید دقیق توضیح بدید ممنون میشم
دوستانه گلی که توی مجید آنلاین داریم دلم براتون تنگ شده بود یه عالمه :oops:
-----
خیلی وقته پای 3d ننشستم الانم این رو 2 هفته ایی هست که می شینیم سرش می خواستم اینقدر ور برم که خودم درستش کنم ولی نشد که نشد نمی دونم مدل های این تیپی داشتم ولی نمی دونم این چرا اذیتم م یکنه
فایلهای 3d رو منی زارم نگاه کنید ممنون میشم :rose::rose:

پیوست ها

• LOGO sherkat.zip
    360.2 کیلوبایت · بازدیدها: 58

h.khafan

Active Member
سلام...چرا میخواید اسموت کنید حجم رو؟ کافیه از مدیفایر Bevel Pofile استفاده کنید یعنی یه شیپ بسازید برای فرم دادن لبه های کار بعد به لاینتون مدیفایر رو بدید و شیپی ک ساختیت رو بردارید...بعد با رفتن به زیر شاخهی BevelProfiel پروفیل و انتخاب گیزموش فرم رو مکان دهی کنید ، و در نهایت اسپلاینتون رو هم در قسمت Interpolution بزارید روی حال آداپتیو :

فقط نوار فیلمو رو گذاشتم براتون ...اگر با فرم لبه ها مشکل داشتید کافیه ابجکت ( یا همون اسپلاین) ئه که اسمش BorderForm رو انتخاب کنید و روش تغییراتتون رو اعمال کنید...و به طور همزمان روی ابجلت Film هم اعمال میشه:

موفق باشی
حامد

پیوست ها

• 02.zip
    24.3 کیلوبایت · بازدیدها: 9
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
من داتلود کردم نه مدادی دیدم نه فیلمی. منظورت رو نگرفتم. انشالا بچه ها میان کمکت می کنن.

legendarp

Well-Known Member
حامد جان جیگر فدات بشم مرسی دستت درست
اون قسمتی که گفتی با bevel profile کار کردن رو یاد گرفتم و انجامش می دم تقریبا اون جوری که شما میگی
------------
ولی یه جاش رو اصلا متوجه نشدم که چی هست و نفهمیدم چه جوری شما اسموس کرددید و لبه ها رو گرد کردید و خیلی تمیز در آوردید
این جاش رو محبت کنید یه توضیحی بدید خیلی ممنون میشم

h.khafan

Active Member
سلام تصویر زیرو ببین...از بالا به پایین توضیح میدم..تصویر اول یه شیپ داریم ک بستس و رنگش ابیه ...و یه شیپ هم داریم ک بازه و قرمز....من به آبیه مدیفایز BevelProfile میدم و توی مدیفایر دکمهی pick Profile رو میزینم بعد شیپ باز و قرمر رو بر میدارم...نتیجه میشه عکس دوم...حالا اگر شیپ قرمز رو ایدیت کنم تغیییرات روی حجم آبی رنگ هم اعمال میشه....پس دو تا نقطهی بالا و پایین شیپ قرمز رو fillet میکنم! نتیجه میشه تصویر 3....حالا بر میگردم تو بعد از نهایی شدن پروفیل قرمز (بعضی وقتا لازمه برید
گیزموی Bevel profil رو بردارید و یه مقداری جابجایی و چرخش انجام بدید) بر میگردیم به تنظیمات شیپ آبی رنگ و نوع ترسیم شدنش رو میزاریم روی حالت Adaptive (یا تطبیق پذیر ک خودش شیپ رو نصبت به انحناهایی ک داره دیواید میکنه!) و میبینیک حجمتون چقدر نرم تر به نظر میرسه...تمام

کل این لوگو رو میتونید تو زمان خیلی خیلی کم و به زیبایی به این صورت بسازید...

موفق باشی (ببخشید اگه تصویرهای زیاد جذاب نیستن خیلی زود آماه کردم)
حامد

پیوست ها

• BevelProfil.jpg
    BevelProfil.jpg
    101.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7

legendarp

Well-Known Member
حامد جان خیلی ممنون راهی که گفتی خیلی بهم کمک کرد و درستش کردم و اینم یه رندر از کار نهایی می زارم اینجا
بازم خیلی مرسی بشی جیگر

پیوست ها

• 04.jpg
    04.jpg
    159.7 کیلوبایت · بازدیدها: 6

جدیدترین ارسال ها

بالا