مشکل در لود کردن فایل SWF و xml

marzabad

New Member
با سلام من یک وب سایت برای خودم طراحی کردم که اول ی انیمیشن به حالت اینترو نمایش داده شده و سپس دکمه هایی را نمایش میدهد که کاربر با کلیک کردن بر روی هر کدوم از دکمه ها گالری تصاویر مربوط به آن لود شده و نمایش داده می شود. گالری عکس هم با XML و اکشن اسکریپت 2 نوشته شده . حال مشکل بنده اینجاست که گالری عکس به صورت کامل و بدون ایراد به تنهایی کار میکند یعنی وقتی گالری عکس رو publish میکنم همه چیز درست کار میکنه ولی وقتی از داخل اینترو با کلیک بر روی هر کدوم از دکمه ها که مربوط به نمایش نمونه کارهای من می باشد کلیک میکنم و فایل swf رو فراخوانی میکنم و لود میشه فایل swf مربوطه به صورت کامل لود میشه و نمایش داده میشه فقط مشکل اینجاست که عکس بزرگ فقط عکس شماره 1 را نمایش می دهد و با کلیک بر روی هرکدوم از Thumb ها بازم همون عکس اولی رو نشون میده در حالیکه گالری عکس وقتی به تنهایی اجرا میکنم بدون ایراد کار میکند. در گالری عکس هم عکسها از داخل فایل xml آدرس دهی شده اند. و مقادیر مربوط به پارامترها و فراخوانی فایل xml از داخل کد نویسی خود فلش AS2 صورت میگیره گالری هم برای نمایش هم از حالت Scroll استفاده شده که با کلیک بر روی هر کدوم از Thumb ها عکس بزرگ مربوط به آن نمایش داده میشود و این مشکل اساسی منه که وقتی از داخل ی فایل دیگه فراخوانی میکنم نمیدونم چرا عکس بزرگ فقط همون عکس 1 رو همش نشون میده خواهشا راهنمایی کنید تا مشکل من برطرف شه. با نهایت تشکر

sizanjavad

کاربر فعال
فایلتون رو بذارین تا بررسی بشه.

سوالتون هم اکشن 2 هست . ولی اینجا مال اکشن 3 هست ! :wink:

Security9776

Active Member
با سلام و عرض ادب،
دوست گرامی، لطفا فایل خود را جهت بررسی قرار دهید.
مشکلات متعددی می تواند وجود داشته باشد، یکی از رایج ترین آنها بحث آدرس دهی می باشد. در صورتی که فایل اینترو و گالری در دو فولدر جداگانه باشند این مشکل پیش می آید.
مشکلات دیگری همچون align صفحه یا حتی اندازه فایل ها نیز می تواند مشکل ساز باشد ( بسته به برنامه نویسی فایل ها ممکن است اجزایی در بیرون از صفحه قرار گیرد )

موفق باشید و سربلند
با احترام

marzabad

New Member
من کل سایت رو در اختیار شما دوستان عزیزم قرار میدم ایشالله که به کمک شماها بتونم این مشکل رو حل کنم
فایل اینترو که اجرا کنید در صفحه دوم اگه بر روی لوگو کلیک کنید گالری مربوط به آن نمایش داده میشه فقط گالری مربوط به لوگو رو کار کردم واسه همین هم فقط دکمه لوگو کار میکنه
گالری خودش به تنهایی درست کار میکنه ولی وقتی از داخل اینترو لود میکنم فقط عکس شماره 1 رو همش نشون میده
توضیح : جسارتا من در بالا گفتم اگه بر روی دکمه لوگو کلیک کنید گالری مربوطه باز میشه یادم رفت اونکار رو بکنم و بعد آپلود فایل یادم افتاد بعد اینکه برروی لوگو کلیک کردید صفحه جدیدی لود میشه که با کلیک بر روی مربع پایین دکمه لوگو گالری نمایش داده میشه
بی نهایت سپاسگذارم
[email protected]
ایمیل منه
از لینک زیر هم میتونین پروژه رو دانلود کنین
http://www.4shared.com/rar/ZbxO-94S/my_flash_work.html
البته من اینترو رو با اکشن اسکریپت 3 کار کردم و گالری AS2 هستش البته با AS2 هم اینترو رو ساختم ولی بازم جواب نگرفتم

آخرین ویرایش:

Security9776

Active Member
با سلام و عرض ادب،
دوست عزیز،
شما با لوود یک فایل as2 در یک فایل as3 دچار مشکل خواهید شد !
قطعا با این فایل که کار نخواهد کرد. لطف کنید فایل اینترو as2 رو هم بدید.

البته فایل فعلی رو دارم دانلود می کنم تا بررسی کنم.

موفق باشید و سربلند
محسن

marzabad

New Member
دوست عزیز در فایل اینترو که با as2 هستش کد خاصی نوشته نشده فقط کد مربوط به کلیک و لود کردن فایل swf هستش کع من با as2 هم کار کردم همین مشکل رو داشتم اگه نیازی باشه اونم واستون میفرستم ولی با as2 هم همین مشکل رو داشتم
ممنونم بخاطر اینکه کمکم می کنید

Security9776

Active Member
با سلام و عرض ادب،
دوست عزیز، من تو یه فایل جداگانه فایل شما رو لود کردم مشکلی نداشت.
شما یه امتحان بکن ببین تو لول صفر هم لود کنی مشکل داره یا نه ؟
اگه نشد تو یه مووی کلیپ تست کن.
اگر جواب نگرفتی فقط فایل اینترو با as2 رو برام بفرست.

موفق باشید و سربلند

marzabad

New Member
دوستان عزیز با تشکر از همه شما
من فایل رو در صفحه دوم لود کردم مشکلی نداشت فقط وقتی در صفحه سوم لود میکنم ایراد میده
ممنونم از همه شما عزیزان
مشکلم حل شد

جدیدترین ارسال ها

بالا