مشکل در لودر . لودرم از 27 درصد به بعد خودشو نشون میده .

amirnen

New Member
درود به دوستان :
من یک تمپ دارم که توش یک درختواره xml ی دارم . و درخت وارم در Scroll pan نمایش داده میشه . یک لودر هم در ابتدای فایلم گذاشتم تا اول فایلم رو لود کنه و بعد نمایش بده ( چون فایلم قراره در webگذاشته بشه )
لودرم کار هم میکنه ولی از زمانی مووی کلیپ لودرم ( قطعه انیمیشنی لودر ) رو نمایش میده که تا 27 درصد فایلم رو لود کرده باشه و بعد مووی کلیپ لودر رو نمایش میده و درصد ها تا 100 میره و لود میشه . چه اتفاقی افتاده که تا 27 درصد اولش رو نمایش نمیده . آیا بخاطر کامپوننت scroll pan هست یا چیزه دیگری ؟ چون لودر رو به تنهایی تو یک فایل بدون کامپوننت که به کار می برم هیچ مشکلی نداره .

اگر میشه راهنمایی فرمایید .
با سپاس .

wgolzar

Active Member
سلام دوست عزیز
در فایل fla بعد از اینکه از پروژه خروجی گرفتی یعنی دکمه ctrl+enter رو فشار دادی بعد دکمه ترکیبی ctrl+B رو فشار بده
در پنجره ای که بالا باز میشه نوار های خاکستری رنگ به صورت ستونی روی فریم هایت نمایش داده میشه که نشان دهنده این هست که هر فریم چقدر حجم پروژه ات رو اشغال کرده .کاری که شما میکنی اینه که سعی کنی فریم اول که مخصوص لود هست حجمشو بیاری پایین .
یعنی الان فریم اولت 27 درصد کل حجم پروژه ات رو اشغال کرده.:wink:

amirnen

New Member
سلام و ممنون از وقتی که گذاشتید . خب برای چک کردن داخل فلش که از گزینه bandwidth استفاده میکنم تا لعکس العمل لودر رو ببینم برای همین هم هست که درصد لودر رو قبل از قرار دادن داخل web تست می کنم .ولی فریم اول من فقط یک مووی کلیپ داره اون هم لودر هست که برای تست حرف شو رفتم و انیمشن لودر رو برداشتم و فقد text اون موند ولی باز همونطور بود .:cry:

wgolzar

Active Member
دوست عزیز پس شما باید هر چی موی کلیپ که دارای linkage name هستند رو در قسمت linkage تیک Export for first frame رو بردار درست میشه.:wink:

amirnen

New Member
نکته جالبی رو گفتی ولی قبلا تست شده مشکل میشه دو تا چون هیچ کدوم دیگه کار نمی کنه .

wgolzar

Active Member
خب پس اگر هیچ کدوم کار نمی کنه هر کدوم رو که اینکارو باهاش کردی از تو لایب بکش بیار یه جایی تو صفحه که دیده نشه بزار.:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا