Fa مشکل در فونت

onlymmb

Member
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم

بنده بعد از 3 ماه برنامم به سرانجام رسیده و فقط دو سوال برام مونده که دیگه برود برای تولید نهایی:)

من از فونت تاهوما استفاده کردم که دیگه نیاز نباشه به نصب فونت اما یه مشکلی هست و اون هم اینکه که اگه ویندوزیی فونت فارسی رو نخونه باید چه کار کرد من گشتم و به این پلاگین دوستم رسیدمSample LanguagePlug یکم توضیح در موردش می خواستم که میتونه مشکله من رو حل کنه:sad:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
توضیح در چه موردش رو میخواین تا من کامل توضیح بدم , ضمنا اگه کاربر فارسی رو نصب نکرده باشه نصب فونت فارسی شما بی فایدست ولی میتونید به این http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=164790&highlight=%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C&page=6 تاپیک برین و فایلی رو که تو پست 52 قرار دادم رو دانلود کنید و چک کنید که اگر برنامه شما روی ویندوز XP اجرا شد این فایل رو اجرا کنید تا تنظیمات و فایلها رو نصب کنه ولی حتما باید ویندوز رو بعدش Restart کنید یا اینکه اینرو از کاربر درخواست کنید تا تنظیمات اعمال بشه و فارسی بدرستی نمایش داده بشه ولی تو ویندوز 7 اینکار نیاز نیست چون خودکار فارسی نصب میشه.

آخرین ویرایش:

onlymmb

Member
توضیح در چه موردش رو میخواین تا من کامل توضیح بدم , ضمنا اگه کاربر فارسی رو نصب نکرده باشه نصب فونت فارسی شما بی فایدست ولی میتونید به این http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=164790&highlight=%d9%81%d8%a7%d8%b1%d8%b3%db%8c&page=6 تاپیک برین و فایلی رو که تو پست 52 قرار دادم رو دانلود کنید و چک کنید که اگر برنامه شما روی ویندوز xp اجرا شد این فایل رو اجرا کنید تا تنظیمات و فایلها رو نصب کنه ولی حتما باید ویندوز رو بعدش restart کنید یا اینکه اینرو از کاربر درخواست کنید تا تنظیمات اعمال بشه و فارسی بدرستی نمایش داده بشه ولی تو ویندوز 7 اینکار نیاز نیست چون خودکار فارسی نصب میشه.

ممنون دوسته من...

اگر درست متوجه شده باشم اگر ویندوزی به طور کامل فارسی را ساپورت نکنه از اون فایلی که فرمودید استفاده بشه + ریست در xp که ویندوز سون اینکار نیازی نیست....

فقط نیازی هست که فا را به لیست Language Bar اضافه کنیم یا اینکه همون کار کافیه و فارسی رو نشون میده؟

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
اگر درست متوجه شده باشم اگر ویندوزی به طور کامل فارسی را ساپورت نکنه از اون فایلی که فرمودید استفاده بشه + ریست در xp که ویندوز سون اینکار نیازی نیست....
بله ولی کلا تو ویندوز 7 نیازی به اجرای اون فایل برای نصب و تنظیمات فارسی نیست ولی ویندوز Vista رو خبر ندارم اگه تونستید یک تست بکنید.
فقط نیازی هست که فا را به لیست Language Bar اضافه کنیم یا اینکه همون کار کافیه و فارسی رو نشون میده؟
همون کار کافیه چون اضافه کردن زبان به Language Bar تنها برای تایپ کاربر داره اگرم خواستید زبان دلخواهتون به لیست Language Bar اضافه بشه وقتی از پلاگین برای تغییر زبان استفاده میکنید اون زبان به لیست اضافه میشه.

آخرین ویرایش:

onlymmb

Member
ممنون متوجه شدم تست کردم درست بود فقط به یک مشکل دیگر برخورد کردم.....
خوب من پروژه ام را در ویندوز سون ساختم و فونت مورد استفاده بنده تاهوما بود ولی وقتی در xp تستش کردم
فونت به اون صورت قبلی نبود مگه فونته های تاهوما در ویندوزها متفاوتند ؟! میشه راهنماییم کنید:sad:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز لطفا در انتخاب نام تاپیک دقت کنید که دوستانی که بعدا مشکل شما رو داشتن با جستجو بتونن راحت تر اونو پیدا کنن.
مرسی.

ویرایش شد.
سامان
4 خرداد 90

جدیدترین ارسال ها

بالا