مشکل در فارسی نوشتن در فلش

9music.ir

New Member
با سلام خدمت بازديد کنندگان عزيز
بنده ميخوام در فلش فارسی بنويسم اما نميتونم من فارسی نويسه مريم رو هم نصب کردم اما باز هم تويه فلش نميتونم درست فارسی بنويسم
تويه خوده فلش کلمات فارسی جدا جدا مياد و تويه فارسی نويسه مريم هم که کپی ميکنم تو فلش حروف اجيب قريب مياد ميتونيد کمکم کنيد ممنون

======================
www.9music.ir
www.mega-dl.com

mohammadfard

کاربر فعال
با سلام

دوست عزیز برای اینکه مشکلت حل بشه مراحل زیر رو دنبال کن
1- متنی رو که در فارسی نویس مریم نوشتی رو انتخاب کن رو کلیک راست ماوس رو فشار بده از گزینه ها گزینه copy unformat رو انتخاب کن و بعد توی فلش paste بکن
در ضمن دقت کن که فونت text Field شما باید با حرف f_ شرو شود مانند
F_yekan به این نکته حتما دقت کن
اگر هم که فارسی نویس مریمت ورژن جدید باشه می تونی Direct type رو فعال کنی و مستقیم توی فلش فارسی بنویسی

موفق باشی

خوب با اين كار فقط تو كامپيوتر ما فونت ها فارسي ديده ميشه حالا چي كاركنيم كه توي كامپيوتر ديگر هم فونت ها فارسي ديده شود(البته به جز گذاشتن همين فونت ها دران كامپيوتر)

Mastic

New Member
دقیقاً منم نمیتونم فارسی تایپ کنم و مشکل منم هستش
فارسی نویس مریم رو از کجا میشه گیر آورد ؟
با تشکر.

perlinpars

Active Member
برای اینکه تو سیستمهای دیگه هم بتونید فارسی ببینید از زیر اون قسمتی که فونت فارسی و برای فارسی نویس مریم فونتی رو که با -F شروع میشه رو انتخاب کردید یه قسمتی هست که روی Used Device Font هست. اون رو به عبارتی که خوب یادم نیست الان اما Animation داره تبدیل کنید.و یا کلاً نوشته خودتون رو به عکس تبدیل کنید.

برای اینکه تو سیستمهای دیگه هم بتونید فارسی ببینید از زیر اون قسمتی که فونت فارسی و برای فارسی نویس مریم فونتی رو که با -F شروع میشه رو انتخاب کردید یه قسمتی هست که روی Used Device Font هست. اون رو به عبارتی که خوب یادم نیست الان اما Animation داره تبدیل کنید.و یا کلاً نوشته خودتون رو به عکس تبدیل کنید.

پس الان نميشه؟چون متن فارسي رو نوشتم وبريك اپارت كردم ديگه پس فايده نداره وسخته دوباره از اول شروع كنم
براي بقيه پس متن فارسي تايپ كردم اون Used Device Font رو بزنم اون يكي يادت اومد بگو نديدم چيزي كه انيميشن داشته باشه همان پايين فلش است؟

perlinpars

Active Member
آقا من نمیدونم ورژن برنامه ای که شما استفاده میکنید چیه؟
آما از used device font خارج کنید مشکل حل میشه حالا یا تیک داره که باید برداری و یا یک منو کر کره ای باز میشه که باید animation رو انتخاب کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا