مشکل در سه بعدی سازی اسپیلاین

pouria_ddd

Active Member
سلام
من یک مشکل کوچیک با مدیفایر lathe داشتم بعضی از قسمتهای مدل سه بعدی شده متریال به خودش نمی گیره و اصلا رنگ نداره و مثل شیشه می مونه لطفا بگید چرا این جوری مبشه.........(فایل فشرده گذاشتم تا هم خودم راحتتر باشم هم شما)

آخرین ویرایش:

hamed-ddd

Well-Known Member
خطها به متصل نیستند در نتیجه ناهماهنگی نرمال بوجود اومده
اون ورتکس زرد رنگ رو میبینی در وسط ....خب یه دونه ورتکس نیست 2 تاست....
دوتاشون رو انتخاب کن و در تنظیمات ورتکس fuse و بعد weld کن
اگر باز مشکل وجود داره (البته به یه شکل دیگه)....در تنظیمات lathe باید filp nomal رو بزنی یا از مدیفایر normal استفاده کنی...
در ضمن شفاف نمیشه بک گراند رو سفید بزار تامتوجه بشی

pythoN

Active Member
سلام .
البته راه حامد رو امتحان کن .
ولی شما این مشکل رو یاد ( البته مشابه اینرو ) توی یه تاپیک مطرح کرده بودید .
فکر کنم مشکل از وژن مکس شما باشه . یا سیستم عامل . چون این موضوع نباید مربوط به متریال بشه .

pouria_ddd

Active Member
خطها به متصل نیستند در نتیجه ناهماهنگی نرمال بوجود اومده
اون ورتکس زرد رنگ رو میبینی در وسط ....خب یه دونه ورتکس نیست 2 تاست....
دوتاشون رو انتخاب کن و در تنظیمات ورتکس fuse و بعد weld کن
اگر باز مشکل وجود داره (البته به یه شکل دیگه)....در تنظیمات lathe باید filp nomal رو بزنی یا از مدیفایر normal استفاده کنی...
در ضمن شفاف نمیشه بک گراند رو سفید بزار تامتوجه بشی

مشکلم حل نشد هر دو راه رو امتحان کردم ..:cry::sad:وقتی که به پیشنهاد اولت عمل کردم دوباره همون جوری رندر شد ...
وقتی که مدیفایر normal رو بهش دادم اصلا مدیفایر lathe حذف شد و وقتی lathic رو بهش دادم فقط ورتکس ها رو سه بعدی کرد..:-?

hamed-ddd

Well-Known Member
گل پسر
مدیفایر lath باید اول باشه و اگر مشکلی وجود داشت مدیفایر نرمال ...
همیشه سعی کن در طراحی با لاین شکلت رو یک تکه رسم کنی و اگر مجبور به قطع کار شدی از تنظیمات لاین insert رو برای ادامه دادن خط انتخاب کنی
من تا حالا چنین مشکلی ندیده بودم
در ضمن اگر از مکس 9 استفاده میکنی(که تیپ ورتکسها به مکس 9 میخوره) کمی سیستم ویوپورتهاش تغییر کرده
رنگ بک گراند رو سفید کردی یا نه

آخرین ویرایش:

pouria_ddd

Active Member
گل پسر
مدیفایر lath باید اول باشه و اگر مشکلی وجود داشت مدیفایر نرمال ...
همیشه سعی کن در طراحی با لاین شکلت رو یک تکه رسم کنی و اگر مجبور به قطع کار شدی از تنظیمات لاین insert رو برای ادامه دادن خط انتخاب کنی
من تا حالا چنین مشکلی ندیده بودم
در ضمن اگر از مکس 9 استفاده میکنی(که تیپ ورتکسها به مکس 9 میخوره) کمی سیستم ویوپورتهاش تغییر کرده
رنگ بک گراند رو سفید کردی یا نه

واقعا ممنون از کمکت اگه اعصابتو خورد کردم ببخشید ما مبتدی ایم دیگه:D
یکم هم در مورد سیستم ویوپورت توضیح بدی ممنون میشم رنگ بک گراند رو هم سفید کردم اما همون طور که گفته بودم نامرئی بود..

آخرین ویرایش:

hamed-ddd

Well-Known Member
نه اصلا
این حرفا چیه
حالا سوال
سیستم رندر ویوپورت ها چیه
opengl
یا
direct 3d
برای اینکه بفهمی این مسیر رو دنبال کن
custumize>>perfrences>>viewport
کادر disply driver
در قسمت پایین صفحه نوشته

---------------
سوال دوم چرا شکل شما دو لایه است
---------------
سوال سوم آیا شما line رو یک تکه رسم کردی
---------------
چهارم یک نما از شکل دو بعدی که رسم کردی بزار

کار من تو تری دی مکس شبیه به کار شما
lathe.zip - 0.02MB

pythoN

Active Member
البته راهی که حامد گفت رو متحان کنی به جوابت میرسی .
ببین این مدیفای عملکرد کاملا قرینه داره . و تو اول باید نسبت به اسپیلاین خودت اطمینان داشته باشی .

اگر درست رسم کرده بودی ، و از lathe هم صحیح اصتفاده کرده بودی . این مشکل پیش نمیاد . اگر مشکلی هم باشه با مدیفای normal درست میشه . در ضمن زمان رسم لاین insert رو انتخاب نکن و کار رو ادامه بده و لاین رو یک تکه رسم کن . اگر هم جای خطا کردی برگرد و از ابتدا شروع کن .( البته درستش هم استفاده از insert هستش و سپس weld ولی برای محکم کاری اینجوری گفتم . )
حالا یک بار از ابتدا اینکار رو انجام بده و اگه نشد . سورس کارت رو اپلود کن .
موفق باشی .

آخرین ویرایش:

pouria_ddd

Active Member
:wink:
نه اصلا
این حرفا چیه
حالا سوال
سیستم رندر ویوپورت ها چیه
opengl
یا
direct 3d
برای اینکه بفهمی این مسیر رو دنبال کن
custumize>>perfrences>>viewport
کادر disply driver
در قسمت پایین صفحه نوشته

---------------
سوال دوم چرا شکل شما دو لایه است
---------------
سوال سوم آیا شما line رو یک تکه رسم کردی
---------------
چهارم یک نما از شکل دو بعدی که رسم کردی بزار

کار من تو تری دی مکس شبیه به کار شما
lathe.zip - 0.02MB
جواب اول: direct 3d
جواب دوم:چون که می خواستم توش خالی باشه ...
جواب سوم: نه از چند لاین و چند آرک استفاده کردم
جواب چهارم : چشم....:wink:

آخرین ویرایش:

hamed-ddd

Well-Known Member
البته درستش هم استفاده از insert هستش و سپس weld ولی برای محکم کاری اینجوری گفتم .
علی جان بعد از استفاده از insert احتیاجی به weldنیست...چون خط در ادامه خط قبلی رسم میشه

------------------------------------------------------
باتوجه به چیزهایی که دیدم من کم آوردم ....اون فایل من که مشکل نداشت ...داشت؟)
نمای دو بعدی شما هیچ ایرادی نداره و تمام ورتکسها weld شده
آیا برای مکس سرویس پک ها رو نصب کردی؟
از این به بعد مدیفایر shell رو هم امتحان کن!
مدیفیر shell odgdخیلی خوبه ولی در اینجا باید حتما با lathe ساخته بشه...هدف بررسی کردن مشکل پوریاست . الا مدل رو با nurbs به بهترین شکل میشه در آورد...:wink:

آخرین ویرایش:

pythoN

Active Member
علی جان بعد از استفاده از insert احتیاجی به weldنیست

من اینجوری یاد گرفتم که هر موقه از این دستور استفاده میکنم بعدش weld رو هم بزنم یعنی اشتباه میکردم اینهمه مدت . :cry:

باتوجه به چیزهایی که دیدم من کم آوردم ....اون فایل من که مشکل نداشت ...داشت؟)
نمای دو بعدی شما هیچ ایرادی نداره و تمام ورتکسها weld شده
آیا برای مکس سرویس پک ها رو نصب کردی؟

حامد جون منم همینو گفتم تو پست اولم . فکر کنم اقا پوریا یه مقدار نسخه مکسی که استفاده می کنن یه جورایی چون هر موقه ایشون سوال میپرسن من هرچی سعی میکنم ..... منفجر میشم اما نمی تونم حلش کنم .

pouria_ddd

Active Member
با سلام مجدد
حامد عزیز یک دنیا ممنونم ازتون و منم از این به بعد سعی میکنم که از روشهای دیگه کار کنم راستی اون سرویس پک ها رو نمیشه با dap دانلود کرد
pithon عزیز من چند ورژن دیگه رو هم نصب کردم ولی جواب نداد فکر کنم ایراد از کارت گرافیکمه که ATI هستش Radeon9250 128 mb رو جعبه اش نوشته بود Direct x 8 رو شاپورت میکنه اما من به راحتی ورژن 9 رو نصب کردم

آخرین ویرایش:

hamed-ddd

Well-Known Member
پوریا جان میخوای تا درایورهای کارت گرافیکت رو برات پیدا کنم ....
اینهاش
http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeon-prer300-xp.html
فقط بعد از دانلود یادت باشه که حالت instal رو روی custom قرار بده و تیک مربوط به نصب catalyst center رو بردار...چون نصب این نرم افزار باعث میشه تا سیستمت دیر بالا بیاد

pythoN

Active Member
با سلام مجدد
حامد عزیز یک دنیا ممنونم ازتون و منم از این به بعد سعی میکنم که از روشهای دیگه کار کنم راستی اون سرویس پک ها رو نمیشه با dap دانلود کرد
pithon عزیز من چند ورژن دیگه رو هم نصب کردم ولی جواب نداد فکر کنم ایراد از کارت گرافیکمه که ATI هستش Radeon9250 128 mb رو جعبه اش نوشته بود Direct x 8 رو شاپورت میکنه اما من به راحتی ورژن 9 رو نصب کردم

دوباره سلام
به نظر من حالا بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که سورس فایل رو ( فایلی که با پسوند 3dsmax باز میشه ) اینجا اپلود کنی . اینجوری دیگه جواب قطعی رو 100% میگیری .

pouria_ddd

Active Member
اصلا شما خودتون این مدل رو سه بعدی کنین اگه تو سیستم شما درست شد که معلومه ایراد از منه اگر هم نشد که ......:neutral:

آخرین ویرایش:

pythoN

Active Member
نه نه نه .
3ds max.exe
بره چی . بره چی میخوای اپلود کنی . همون کافی بود .

فایلتو دیدم . من اصلا بهش دست نزدم با اینکه یه مشکل کوچیک داشت . ولی زمانی که lathe کردم بدون مشکل و کاملا درست انجام شد . دیگه نمیدونم چی بگم ببین تنضیماتت هم مثل عکس باشه .

آخرین ویرایش:

pythoN

Active Member
من از اول گفتم باید یه مشکل سخت افزاری باشه چون مشکل قبلی اقا پوریا توی یه تاپیک بود که متریالی که میداد نمیگرفت .( یادته ) شاید از کارت گرافیگتم باشه اما در هر صورت اینطوری مطمعا میشی که کارت نقص نداشت .

جدیدترین ارسال ها

بالا