مشکل در ساخت نرم افزار

فقق

Banned
سلام من فقق در حال ساخت نرم افزاری هستم و خیلی هم حرفه ای نیستم و با سی شارپ هم کار می کنم من سوالی داشتم من وقتی نرم افزارم را گرافیکی درست می کنم کاملا گرافیکی و 7 دیتابیس هم برای نرم افزارم به کارمی برم سرعت نرم افزار کند می شود من یک مشکل دارم اینکه من یک فرم را به صورت کاملا گرافیکی با دیتابیس و.... ساختم مثلا یک دکمه به نام سیو در فرم دارم من جاشو مشخص کردم خوب تعداد فرم های من هم 33 تا شده حلا من دکمه سیو را یک جای دیگر برایش اتخاب می کنم وقتی دکمه دیباگ یا اف 5 را برای مشاهده فرم می زنم دکمه سیو سر جای جدید نیست و سر جای قبلی است یا اینکه یک دکمه به فرم اضافه می کنم دیگه اون دکمه را نشون نمی ده .و یکم هم راندمان برنامه کند شده

من احتمال می دم فضای زیادی استفاده کردم نظرتون چیست کسی است کمکی بکند ؟؟؟؟؟
اگر بحث فضای خالی بود خوب این نرم افزار های خیلی خیلی گرافیکی پس چرا این مشکل براشون اتفاق نمی افتد؟؟؟؟
کسی کدی بلده که این مشکل را حل کند؟؟؟؟؟
راستی هفته دفاع مقدس را تبریک می گم دروود خدا بر .............<<<<<<

the_king

مدیرکل انجمن
سلام من فقق در حال ساخت نرم افزاری هستم و خیلی هم حرفه ای نیستم و با سی شارپ هم کار می کنم من سوالی داشتم من وقتی نرم افزارم را گرافیکی درست می کنم کاملا گرافیکی و 7 دیتابیس هم برای نرم افزارم به کارمی برم سرعت نرم افزار کند می شود من یک مشکل دارم اینکه من یک فرم را به صورت کاملا گرافیکی با دیتابیس و.... ساختم مثلا یک دکمه به نام سیو در فرم دارم من جاشو مشخص کردم خوب تعداد فرم های من هم 33 تا شده حلا من دکمه سیو را یک جای دیگر برایش اتخاب می کنم وقتی دکمه دیباگ یا اف 5 را برای مشاهده فرم می زنم دکمه سیو سر جای جدید نیست و سر جای قبلی است یا اینکه یک دکمه به فرم اضافه می کنم دیگه اون دکمه را نشون نمی ده .و یکم هم راندمان برنامه کند شده

من احتمال می دم فضای زیادی استفاده کردم نظرتون چیست کسی است کمکی بکند ؟؟؟؟؟
اگر بحث فضای خالی بود خوب این نرم افزار های خیلی خیلی گرافیکی پس چرا این مشکل براشون اتفاق نمی افتد؟؟؟؟
کسی کدی بلده که این مشکل را حل کند؟؟؟؟؟
راستی هفته دفاع مقدس را تبریک می گم دروود خدا بر .............<<<<<<
کند شدن پروژه با بالا رفتن حجم اش طبیعی است، هم زمان لازم برای کامپایل شدن بیشتر می شود و هم
زمان لازم برای آغاز اجرا و هم سرعت ویرایشگر ویژوال استدیو کاهش می یابد، مخصوصا که ویژوال استدیو دات نت
کلا ویرایشگر کندی دارد. البته شیوه کد نویسی برنامه نویس هم در این کاهش سرعت سهیم است، بهینه نبودن کد ها
در کند شدن بی تاثیر نیست.

قبل از اجرا کردن پروژه در منوی Build پروژه را Rebuild کنید، گاهی اوقات کد تان خطایی دارد که نمایش داده نمی شود،
زمانی که پروژه به دلیل خطا قابل کامپایل کردن نیست نسخه قبلی کامپایل شده اجرا می شود که شامل تغییرات
جدید نیست. زمانی که پروژه را Rebuild می کنید خطا ها ایراد را نشان می دهند.

جدیدترین ارسال ها

بالا