مشکل در ساخت مدیا پلیر فلش

Momex

Member
آخ ببخشید داش مهرداد اشتباه تایپی بود ویرایشش کردم اگه منضورت نسخه فلش پلیر بود که آخرین نسخه اس و اگه منظورت نرم افزار فلش که اونم آخرین نسخه اس cs5 وقتی که هیچ دست کاری نمیکنم و فایلو باز میکنم یه Font mapping میاد ok میکنم و Ctrl+Enter رو میزنم کلا نه تایتل درسته و نه تایمر کار میکنه یه مشکل جدید دیگه هم اینه که transparent windowless انتخاب میکنم بازم بک گروند پیش فرض داره!
Untitled-1.png

تو نسخه های قبلی که بهم داده بودی همه چی سالم بود الا بک گروند ولی نمیدونم چی میشه که اینجوری میشه!

Mehrdad155

کاربر فعال
آره ظاهرا تایتلت و تایمر اینطور که از شکل پیداست کار نمی کنه.
خوب ببین عزیز, این فایلت با اکشن 2 ساخته شده یه مقدار هم قدیمیه, حالا اینکه چرا با cs5 قاطی میکنه می تونه علل مختلف داشته باشه. من اینو با cs3 برات (برای فلش 8 به پایین ) fla کردم. احتمال داره با cs5 سازگار نباشه . هنوز هم من cs5 را نصب نکردم.
بهرحال اون فایل zip که فرمت fla است سالمه خیالت راحت.فایل zip را همیشه نگه دار تا اگه روی فایل fla چیزی overwrite کردی ,فایل اصلی را داشته باشی. تنها چیزی که الان به ذهنم می رسه اینه که :
تو فلش نسخه پایینتر fla را باز و با فرمت خود همون فلش اونو save کنیم. بعد بیاریمش تو cs5 و ازش fla بگیریم.
من این کارو تو cs3 برات کردم. فایل زیر را امتحان کن. اگه باز هم به هم ریخت ببر تو cs4 و بعد بیار تو cs5 ببینیم می شه یا نه. و جوابشو بهم بده.

http://www.mediafire.com/?yktyfglmnnz

در مورد transparent ,خودشو تو سایت نشون می ده. تو فلش پلیر تو همیشه یه قاب مستطیل داری.

Momex

Member
نه بازم کار نمیکنه تو تومال خودت امتحان کن و بک گروند و transparent ببین تایمر و تایتل بهم میریزه یا نه؟؟من الان cs4 روندارم میخواستم دانلود کنم اما از پهنای باندم فقط یه 500mb بیشتر نمونده و نمیتونم(شرایط مالی سقوط کرده عجیب)بخرم بازم به هر حال خودت یه رسیدگی بکن!من وقتی بک گروند transparent میکنم همه چی بهم میریزه:mad:هی
اگه میشه خودت یه کاری بکن(روم خیلی رفته بالا:green:)
thanks

Mehrdad155

کاربر فعال
Momex@
برنامه ای که من فایل swf شما را به fla تبدیل کردم همون Sothink swf decompiler بود که خودم بهت معرفی کردم . این برنامه حین تبدیل به fla ,از شما می پرسه برای چه فلشی می خوای (از نسخه های قدیمی داره تا CS4 ) ولی CS5 توش نیست. من برای CS3 اونو convert کردم برای همینه که روی CS5 کار نمی ده. چون هنوز نرم افزارش نیومده که CS5 را ساپورت بده. با این حال یه سر به سایتش بزن ببین تو نسخه جدید میتونه CS5 را ساپورت بده یا نه .
مشکل هم همینجاست . این fla برای CS3 ساخته شده.همین.

شاد باشی - مهرداد

ویرایش:یک پیوست به درخواست Momex@ اضافه شد.

پیوست ها

• player9final.zip
    589 کیلوبایت · بازدیدها: 19
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا