مشکل در ساخت اپلیکیشن برای اندروید

الینور

New Member
سلام .
راستش من برنامه نویسی اندروید بلد نیستم اما متوجه شدم که از طریق فلش هم میشه اینکار و کرد .
قصدم ساخت یک اپلیکیشن هست با یک سری محتوای متنی . مثلا کلیک روی یک دکمه میکنی و میره به صفحه دیگه که تا اینجاش مشکلی ندارم .
اما وقتی خروجی میگیرم و app رو نصب میکنم رو گوشی به مشکل جابه جایی منوها میخورم .
یه نوار رنگی میخوام به پایین صفحه بچسبه اما نمیتونم اینکار و انجام بدم .
مقدار y رو هم برابر stage.height قرار میدم . فیکس میشه اما بازم وقتی در موبایل های مختلف اجرا میکنم نوار چسبیده به پایین نیست .
برای نوار بالا هم همین مشکل رو دارم .
کلا میخوام بدونم اگر من بخوام با صفحه نمایش ها در سایزهای مختلف مشکلی نداشته باشم باید چیکار کنم ؟
متشکرم

mahsky

Member
سلام .
راستش من برنامه نویسی اندروید بلد نیستم اما متوجه شدم که از طریق فلش هم میشه اینکار و کرد .
قصدم ساخت یک اپلیکیشن هست با یک سری محتوای متنی . مثلا کلیک روی یک دکمه میکنی و میره به صفحه دیگه که تا اینجاش مشکلی ندارم .
اما وقتی خروجی میگیرم و app رو نصب میکنم رو گوشی به مشکل جابه جایی منوها میخورم .
مقدار y رو هم برابر stage.height قرار میدم . فیکس میشه اما بازم وقتی در موبایل های مختلف اجرا میکنم نوار چسبیده به پایین نیست .
کلا میخوام بدونم اگر من بخوام با صفحه نمایش ها در سایزهای مختلف مشکلی نداشته باشم باید چیکار کنم ؟
متشکرم
من دقیقا نفهمیدم چی میگی
ولی یه جا خوندم در برنامه های hd که در موبایل های معمولی اجرا میشه (رزلوشن پایین)چند پیکسل جابه جا میشه..
ولی برای مشکل نوارت می توانی یه ماسک ایجاد کنی و کل صفحه رو در آن قرار دهی و رنگ صفحه را سیاه کنی اینطوری نوار چسبیده به پایین به نظر میرسه و قسمتی که تو کادر نیست سیاه میشه(توجه کن که در خروجی گرفتن حتما باید فول اسکرین را تیک بزنی):green:

الینور

New Member
من یک راهکار بهتر میخوام . این شیوه ای که شما فرمودید یه جور صافکاری خطا هست البته تشکر میکنم از جواب شما .
من نه میخوام ماسک بزارم نه کادر مشکی داشته باشم میخوام در هر نمایشگری کاملا فول اسکرین مشکل جابه جایی نوارهای پایین و بالا رو نداشته باشم

سلام من از این روش استفاده میکنیم.

[PHPS]

package {
import flash.display.MovieClip;
import flash.display.StageDisplayState;
import flash.display.StageScaleMode;
import flash.system.Capabilities;

public class g {
// یک مووی در فلش تعریف کنید که نقطه ثقلش مرکزش هست و این نام را بهش بدید و export for ActionScript را تیک بزنید
private var main_obj:Main_obj = new Main_obj();

public function g() {
// این اندازه ای است که برای استیجتون یا همون فایل فلش تعریف کردید
var FIRST_STAGE_WIDTH:uint = 400;
var FIRST_STAGE_HEIGHT:uint = 650;
// این کد اندازه صفحه نمایش تان را بدست می آورد
var SET_STAGE_WIDTH:Number = Capabilities.screenResolutionX;
var SET_STAGE_HEIGHT:Number = Capabilities.screenResolutionY;
// این کدها مووی را که تعریف کردیدبه اندازه صفحه نمایشگرتون در میاره و کاملا فیت میشه در اون
main_obj.width = SET_STAGE_WIDTH;
main_obj.height = SET_STAGE_HEIGHT;
main_obj.x = (SET_STAGE_WIDTH/2)-((SET_STAGE_WIDTH - FIRST_STAGE_WIDTH)/2);
main_obj.y = (SET_STAGE_HEIGHT/2)-((SET_STAGE_HEIGHT - FIRST_STAGE_HEIGHT)/2);
// مکان بقیه اجزای پروژه تان را براساس این مووی اصلی تعریف کنید
addChild(main_obj);
}

}

}

[/PHPS]

Fanous

Well-Known Member
سلام .
متشکرم

سلام
بجای استفاده از stage.stageHeight
از Capabilities.screenResolutionY استفاده کنید

الینور

New Member
با تشکر از دوستان که پاسخ دادن .
آقای فانوس میشه کاملتر توضیح بدید ؟ من گشتم دنبال شیوه استفاده از این دستور اما به نظرم خیلی پیچیده اومد .
من به فرض نوار پایینم یه shape هست که تبدیلش کردم به movie clip و اسمشم مثلا downTool گذاشتم .
حالا باید چه دستوری بنویسم که این در هر اسکرینی بچسبه به پایین صفحه ؟

Fanous

Well-Known Member
با تشکر از دوستان که پاسخ دادن .
آقای فانوس میشه کاملتر توضیح بدید ؟ من گشتم دنبال شیوه استفاده از این دستور اما به نظرم خیلی پیچیده اومد .
من به فرض نوار پایینم یه shape هست که تبدیلش کردم به movie clip و اسمشم مثلا downTool گذاشتم .
حالا باید چه دستوری بنویسم که این در هر اسکرینی بچسبه به پایین صفحه ؟

سلام دوست عزیز
شما موقع تبدیل کردن shape به مووی کلیپ ، نقطه رجیسترش رو از نقاط پایین انتخاب کنین ، مثلا گوشه پایین سمت چپ ( البته نقطه رجیستر هر المان با توجه به موقعیتش باید انتخاب بشه )
بعد از این کد استفاده کنین:
کد:
stage.displayState = StageDisplayState.FULL_SCREEN_INTERACTIVE;
stage.scaleMode = StageScaleMode.NO_SCALE;
stage.align = StageAlign.TOP_LEFT;
downTool.x = 0;
	downTool.y = Capabilities.screenResolutionY;

ضمنا مطالعه این تاپیک رو هم توصیه می کنم:
http://forum.majidonline.com/thread...رین-صحیح-در-برنامه-های-اندروید-در-کلیه-گوشیها

موفق باشین

الینور

New Member
با تشکر از شما .
یه سئوال دیگه هم بپرسم !
من تو هر فریم متن زیادی دارم که میخوام اسکرول بشه .
چطور میتونم اسکرولی که به تاچ جساس هست رو داشته باشم ؟
اسکرولی که گذاشتم خب نیاز به درگ کردن دستگیره اسکرول داره و این زیاد راحت نیست واسه کسی که میخواد کار کنه با اپلیکیشن .
ممنون میشم راهنماییم کنید .

aligolii

Member
هیچکس در ایران بلد نبود اما رفتند دنبالش و یاد گرفتند eclipse آسون ترینش هست و البته قدیمی ترین، بهتره شروع کنی ..

جدیدترین ارسال ها

بالا