Fa مشکل در ساختن یک editebox جهت وارد کردن نام

Shir20

Member
سلام دوستان یه پروژه دو صفحه ای دارم که کارش آزمون گرفتن هست می خوام وقتی برنامه اجرا میشه تو یه صفحه یه Edite BOx بیاد و کنارش نوشته باشه لطفا نام خود را وارد کنید و بعد از اینکه کاربر نام خود را وارد کنه یه عکس بیاد که نوشته شده باشه دانش آموز گرامی.......خوش آمدید و بعد وارد صفحه اصلی آزمون بشه و اسم اون در سراسر آزمون بالای صفحه یه گوشه نوشته بشه و در آخز نیز یه جا بیاد که نتیجه آزمون مثلا حسین به شرح زیر هست
نکته مهم اینکه در editbox بشه اسم فارسی هم تایپ کرد

با سپاس

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

تو پنجره خصوصيات EditBox تون ابتدا به قسمت فونت بريد و فونت موردنظر رو انتخاب كنيد و البته از بخش Script گزينه Arabic رو هم انتخاب كنيد.

در قسمت Output هم در مقابل عبارت String مقداري نوشته شده. شما ميتونيد اين نوشته رو تغيير بدين و نام متغير خودتون رو بنويسيد

در زمان اجراي برنامه هر عبارتي كه تو كادر EditBox نوشته بشه تو متغيري كه نام‌گذاري كرديد ذخيره خواهد شد و شما ميتونيد با فراخواني مقدار متغير در جاي موردنظر اون رو نمايش بديد

Shir20

Member
سلام
راستش من اصلا هیچی از editebox نمیدونم می خواستم اگه میشه یه نمونه برای همین سوالی که مطرح کردم بزارید

با سپاس

آخرین ویرایش:

Shir20

Member
ممنون
ولی خداییش الان وقت ندارم می خوام این پروژه رو فردا تحویل بدم خواهش می کنم اگه امکان داره کمکم کنید

با نهایت سپاس از توجه و محبت شما

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
توصيه اكيد ميكنم اين كتاب رو مطالعه كنيد در غير اينصورت بعيد هست كه بتونيد پروژتون رو تكميل كنيد

پیوست ها

• Media1.zip
    701 بایت · بازدیدها: 22

جدیدترین ارسال ها

بالا