مشکل در زیرنویس فیلم

arta2009

New Member
سلام

من یه دستگاه پخش DVD , و Divx سونی دارم و فیلمی که تو کامپیوتر دارم (Divx) همراه با یه زیر نویس با فرمت srt هست حالا اینو که رایت میکنم تو دستگاه میذارم زیرنویسش نا خوانا میاد چیکار میتونم بکونم ؟

واجبه؟
:-?

خیلی ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
سلام

من یه دستگاه پخش DVD , و Divx سونی دارم و فیلمی که تو کامپیوتر دارم (Divx) همراه با یه زیر نویس با فرمت srt هست حالا اینو که رایت میکنم تو دستگاه میذارم زیرنویسش نا خوانا میاد چیکار میتونم بکونم ؟

واجبه؟
:-?

خیلی ممنون

متاسفانه همه دستگاه ها و حتی خیلی از برنامه های طراحی زیر نویس با حروف فارسی مشکل دارند و درست
نشونشون نمی دهند. فرمت srt در ذخیره کردن حروف فارسی و کلا کلیه حروف جدول Unicode مشکلی نداره،
اما اکثر دستگاه های Player فقط یک محدوده کوچیک از این حروف رو درست نمایش می دهند. کار خاصی نمیشه کرد،
یا باید با برنامه های تدوین ویدئویی یا زیرنویس ساز، فایل ویدئویی رو با زیر نویس ادغام کنید (نوشته جزئی از تصویر بشه)
و یا اینکه دنبال یک دستگاه دیگه باشید.

newrayaneh

Active Member
سلام
دو راه هست
1- از توی تنظیمات دستگاه
2- دانلود زیرنویس های همان فیلم با فرمت دیگر

موفق باشی

arta2009

New Member
the_king جان دستگاهی سراغ داری که بتونه زیرنویس هارو سالم بیاره؟

arta2009

New Member
سلام
دو راه هست
1- از توی تنظیمات دستگاه
2- دانلود زیرنویس های همان فیلم با فرمت دیگر

موفق باشی

تو تنظیمات دستگاه هر کاری کردم نشد.

در ضمن با برنامه subtitle workshop زیر نویس رو با هر فرمتی میشه ذخیره کرد اگه فرمتی سراغ داری که بتونه سالم بیاره بگو ؟

mjamali

Member
چند راه وجود داره:
1.باید اسم زیرنویس با فیلم دقیق و یکجور باشه
2.حتما روی کنترل دستگاه شما کلید subtitle نوشته,یه خرده هم با اون ور بری بد نیست.ممکنه درست بشه
3.ممکنه زیر نویس خراب باشه دوباره جستجو کن(سایت زیر نویسهای فارسی farsisubtitle.ir)
موفق باشی

arta2009

New Member
زیر نویس ها درسته

من حدود200تا فیلم دارم با برنامه subtitle workshop هم زیر نویس رو sub/idx تبدیل میکنم ولی دیگه دستگاه اصلا زیر نویس رو نمیاره

جدیدترین ارسال ها

بالا