مشکل در زوم ابجکت ها

سلام به همه اساتید و دوستان عزیز
من دو تا مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی م کنید
- ااول اینکه توی ویو پروت وقتی به آبجکت نزدیک میشم اینجوری میشه.
Problem.jpg
- دوم اینکه داشتم چمن با ویری فر دست میکردم موقعی که تست رندر زدم پیغام خطا میده ورندر نمیگیره،نمیدونم مشکل از کجاست
Untitled.jpg

ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر از همه عزیزان

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

در مورد اول فکر میکنم مشکل از viewport clipping باشه، روی اسم نمای دید در گوشه بالا سمت چپ هر کدوم از نماهای دلخواه کلیک کنین و از داخل لیست گزینه Viewport clipping رو انتخاب کنین...

حالا در لبه سمت راست نمای دید یه نوار زرد رنگ دیده میشه که دوتا اهرم روش قرار داره، با جابجا کردن اهرم پایینی به پایینترین قسمت و اهرم بالایی به بالاترین قسمت مشکل Clipping حل میشه، البته بخاطر داشته باشین

که دوربین هم دارای این قابلیت هست و در نمای دوربین ممکنه این مشکل بخاطر تنظیمات Clipping در دوربین باشه... البته همیشه این موضوع چیز بدی نیست و بعضی مواقع حسابی به درد میخوره

اما در مورد دوم چند مشکل میتونه مطرح باشه ولی فکر میکنم موضوع به میزان رم کم اختصاص داده شده به موضوعات Dynamic باشه، چون Vray fur یک موضوع Dynamic هست میبایست در تنظیمات رندر

در تب Setting در بخش Vray system رم بیشتری در قسمت Dynamic memory limit تعریف کنین و اگه میزان رم دستگاه شما کم هست بهتره از Render bucket های کوچیکتر استفاده کنین و در تنظیمات Fur

از جزئیات کمتر استفاده کنین، مثل تعداد Knot های کمتر...فعال کردن Lvl of Detail... کاهش میزان تراکم Fur در بخش Distribution و...

امیدوارم مفید بوده باشه

موفق باشید

آخرین ویرایش:

mohammad@er

Well-Known Member
در مورد سوال اول اگر اشتباه نکنم،مغیاس کارت خیلی کوچیکه و بنزرم اگه بزرگترش کنی بهتر میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا