مشکل در ریگ

felix

Member
سلام دوستان من آماتورم اگه میشه کمک کنید من یه کاراکتر با یه باکس ساختم (خیلی ساده) حالا که برای دستش بُن میزارم بن های انتهایی درست کار میکنه اما بن اول که نزدیک شانه است و قتی تو بن ادیتور میخوام ببینم چه ناحیه ای رو پوشش میده شامل همه بدن میشه (همه بدن قرمز میشه) میخواستم بدونم مشکل از کجاست ؟؟:rose:
اگه بخوام تو یک جمله بگم وقتی بن اول رو به آخر به وسیله اچ ای سالور وصل میکنم و بن رو حرکت میدم کل بدن حرکت میکنه مشکل از کاراکتره یا بن ها ؟؟؟

madmaster_3d

Well-Known Member
راستش من با بن ها خیلی کار نکردم. ولی یک آموزش از کار با بن ها ببین خیال همه رو راحت کن ( شوخی )

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
ببین عزیز سوالت نا مفهمومه!!! یعنی کاراکترت رو به Bone ـهای Skin کردی؟ آخه میگی قرمز میشه این قرزمی واسه Skin ـه. اگه اینیه که من میگم خوب شما باید اول با Envelop ـهای skin تنظیم کنی که هر Bone چه قزه :green: از بدن کاراکترت رو تحت تاثیر قرار بده و بعد اون توسط paint این تاثیر پذیری رو محدود و دقیق تر کنی و در آخر توسط weight دادن به Vertex ـها کار رو تر و تمیز کنی.
اگه درست متوجه حرفت شدم و مطلبی که گفتن به کارت امد که الحمد الله ورنه بگو تا بگم

حق یارت

felix

Member
سلام مرسی مشکلم حل شد مرسی که جواب دادید حداقل این قسمت فروم جواب آدم رو بهتر از قسمت وب میدن :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا