مشکل در رندر متریال

pouria_ddd

Active Member
سلام
ببخشید من وقتی که یک متریال از قسمت متریال لایبراری به روی یک جسم اعمال می کنم و ازش رندر می گیرم . مو قع رندر به شکل واقعی رندر نمیشه لطفا مدد بدین.......:d

pouria_ddd

Active Member
آقا شرمنده اشتباهي سه تا تاپيك باز كردم .آقايون راهبر لطفا با عرض پوزش دو تا شو پاك كنين.

pouria_ddd

Active Member
تاپیک عکسدار رو پاک کردن :-?

بفرما اینم عکس......انشالله که دیگه مشکلی پیش نیاد:cry:
4ms4eg8.jpg

pouria_ddd

Active Member
نمی دونم چرا اون پایینش نیومد.......انا اونجا فقط شکل متریال به شکل چمن و شاخ و برگ ( میتونی از تو سیستم خودت قسمت لایبراری اونو ببینی) بود که تو رندر همون طور که میبنید سبز ساده یه

hamed-ddd

Well-Known Member
پوریا جان
بررسی کن ببین مسیر تصویر شاخ و برگ اصلا وجود داره یا نه
تو مکس 9 و 8 چنین مشکلی هست ....یه نگاه به مکس 9 خودم میندازم تا ببینم چنین مشکلی داره یا نه

pythoN

Active Member
ببین من هر کاری کردم به مشکل تو بر نخوردم .
اما یه مدیفیه UVW map بهش بده ببین شاید درست بشه

vahid_3d

Active Member
ببینید همون متریالی که سبز رنگه رو انتخاب کردی پس تو رندر هم همونطوریه پس چی دی گه می خوای

البته من نمی بینم پایینش کدوم رو انتخاب کردی

pythoN

Active Member
--------------------------------------------------------------------------------

ببینید همون متریالی که سبز رنگه رو انتخاب کردی پس تو رندر هم همونطوریه پس چی دی گه می خوای

فکر کنم درست متوجه ی سوال نشدی .:cool:
موضوع اینه که متریال منتقل نشده نه رنگ

vahid_3d

Active Member
ببینید طبق همون عکس قسمتی وجود داره که متریال رو نمایش می ده و متریال هم سبز نمایش می ده . ( می دونم مثلا اگه شیشه باشه یا چیز دیگه ) البته عکس خیلی خوب و واضح نیست که چی کار کرده ، خلاصه اگه متریال رنگ دیگست که ما حتی تو قسمت پیش نمایش متریال هم سبز می بینیم ، بگید چیه تا یه فکری براش بکنیم

pythoN

Active Member

فکر کنم درست متوجه ی سوال نشدی دوست من .
منظور ایشون اینه که متریال به شکل منتقل نمیشه نه رنگ

pouria_ddd

Active Member
الان كه دوباره اومدم تو ... ديدم كه پايينش هم اومده ها حالا راحت مي فهميد كه من چي ميگم. اگه باري شما هنوز نيومده اسم متريالش ground_ Foliage البته اين فقط يه مثاله و همه ي متريالها ي من درست رندر نمي شن

pythoN

Active Member
الان كه دوباره اومدم تو ... ديدم كه پايينش هم اومده ها حالا راحت مي فهميد كه من چي ميگم. اگه باري شما هنوز نيومده اسم متريالش ground_ Foliage البته اين فقط يه مثاله و همه ي متريالها ي من درست رندر نمي شن
نمی دونم چی بگم من هر کاری کردم به این مشکل بر نخوردم یه بار دیگه نصب کن .

جدیدترین ارسال ها

بالا