masima
Member
سلام در رابطه با کار با session دچار مشکل اساسی شدم. که قبلا این طور نبوده (در گذشته).
مشکل اینه که نمیتونم متغیر ها رو از درون یک session ایجاد شده بخونم. متغیر ایجاد میشه و مقدار دهی هم میشه ولی نمیشه خوندش.
برنامه بسیار ساده زیر را در نظر بگیرید :
در فایل page1.php داریم
مشکل اینه که نمیتونم متغیر ها رو از درون یک session ایجاد شده بخونم. متغیر ایجاد میشه و مقدار دهی هم میشه ولی نمیشه خوندش.
برنامه بسیار ساده زیر را در نظر بگیرید :
در فایل page1.php داریم
PHP:
<?php session_start();
$_SESSION[name]="masima";
header('location: page2.php');
?>
و در فایل page2.php داریم
PHP:
<?php
echo "your name is: ";
echo $_SESSION[name];
?>
که session ساخته میشه و متغیر name در آن مقدار masima را میگیرد ولی هرگز آن را نمایش نمیدهد. حتی اگر از آن var_dump بگیرم به صورت زیر، مقدار NULL را نمایش میدهد.
در ضمن این را بگویم که چه اینکه تمام کدهای html را در صفحات پاک کنم و چه اینکه کدهای php را در بالای آنها بنویسم فرقی نمیکند.
مشکل کار کجاست ؟ اگر کسی میتونه راهنماییشو دریغ نکنه!
یک نکته دیگر را بگم واینکه برنامه ای که در قسمت مقالات هست ( آموزش قدم به قدم ساخت لاگین )
در این برنامه اصلا متغیری در session ایجاد نمیکند و خطای زیر را میدهد
PHP:
var_dump($_SESSION[name]);
در ضمن این را بگویم که چه اینکه تمام کدهای html را در صفحات پاک کنم و چه اینکه کدهای php را در بالای آنها بنویسم فرقی نمیکند.
مشکل کار کجاست ؟ اگر کسی میتونه راهنماییشو دریغ نکنه!
یک نکته دیگر را بگم واینکه برنامه ای که در قسمت مقالات هست ( آموزش قدم به قدم ساخت لاگین )
در این برنامه اصلا متغیری در session ایجاد نمیکند و خطای زیر را میدهد
connect.phpWarning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at D:\xampp\htdocs\wwwphp\loginSample\index.php:*) in D:\xampp\htdocs\wwwphp\loginSample\config.php on line
شماره خط خطاها مربوط به فایل config.php و شروع session_start است.