مشکل در ذخیره خروجی رندر 3Delight

rainbmaya

Active Member
من با 3Deligth یه مشکل دارم. نمیدونم چطور ایمیج خروجی از رندر بگیرم. من تست زدم از رندر ستینگ ولی نشد. تو تنظیمات رندر پاز هم تیک انیمیشنو میذارم و از قسمت dysplay هم iDisplay رو تغییر میدم به *.iff و یا چیزای دیگه اما متاسفانه یازم چیزی برام ذخیره نمیشه.

davoodice

Well-Known Member
از منوی 3edelight بزنید add full render pass

در تنظیمات رندر مربوط به این pass در قسمت camera گزینه animation رو فعال و range را تنطیم کنید
در قسمت displays از لیست باز شدنی که هم اکنون روی idisplay تنظیم است را روی iff بگذارید
حالا render setting رو باز کنید
در سربرگ 3delight گزینه select render pass را روی full render pass که هم اکنون ایجاد کردید قرار دهید
حال از گزینه batch render استفاده کنید

rainbmaya

Active Member
از منوی 3edelight بزنید add full render pass

در تنظیمات رندر مربوط به این pass در قسمت camera گزینه animation رو فعال و range را تنطیم کنید
در قسمت displays از لیست باز شدنی که هم اکنون روی idisplay تنظیم است را روی iff بگذارید
حالا render setting رو باز کنید
در سربرگ 3delight گزینه select render pass را روی full render pass که هم اکنون ایجاد کردید قرار دهید
حال از گزینه batch render استفاده کنید
مرسی دوست باهوش و خوب من . راه حل خوبی بود و راحت. من یه راه پیدا کردم که از کلید batch render استفاده نمیکنه و از کلید Render خود 3Delight استفاده میشه ولی دنگ و فنگ داره.
این بهتره.

davoodice

Well-Known Member
بله اون راه هم هست اما در رندر شبکه کاربردی نداه واسه همین اینو که کامل تره بهت گفتم

جدیدترین ارسال ها

بالا