مشکل در دوربین

ahmad930

Member
سلام دوستان من این سوال یه بار دیگه هم پرسیدم کسی جواب نداد
برای بار دوم:
من یه دوربیم وی ری تو کارم گذاشتم هم نورش کمه هم زومش زیاده لطفا کسی جواب سوالای منو بده:mad:
خواهشا:cry::cry:
من واسه این که نور بهتر بشه تیک گزینه exposure رو بر میدارم درسته؟؟؟؟؟:-?:-?

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
ببین عزیز، دوبین Vray یه دوربین شبیه سازی شده از دوربین های دنیای واقعیه، و به همین خاطر تنظیمات نوریش هم به همون صورت میشه، مثلا شما دیدی وقتی دوربین داره از یه فضای داخلی فیلم میگیره و یهو میره بیرون همه جا روشن هست و بلعکس که از بیرون میاد داخل همه جا تیره، این دیاف دورین که باز و بسته میشه مثل چشم خودمون، برای جذب کم و زیاد نور.

الان دوربین Vray هم به همین صورت هست، ولی دوربین معمولی خود مکس این خاصیت رو نداره. شما هم با تغییر shutter speed میتونی نوری که دوربین دریافت میکنه رو کم و زیاد کنی. عدد رو کم کن تا ببینی نتیجه رو. البت برای اصلا دریافت نور یه گزینه نیست، میشه با چند گزینه این کار رو کرد، مثلا تو بخش Rendering Menu> Environment > Exposure Control رو بذاری روی VRay Exposure Control و حال با تنظیمات ظاهر شده میتونی روی نور کنترل داشته باشی.
توضیحات دوربین Vray زیاده ولی فکر کنم فعلا در همین حد برای جواب سوال شما کافی باشه رفیق.
در مورد زوم هم خوب دوست عزیز توسط گزینه های film gated و focal length تغییر لنز بدی.

حق یارت

جدیدترین ارسال ها

بالا