مشکل در حجم سازی اتوکد

shahram55555

New Member
با سلام و احترام:

در اتوکد 2007 تا 2009 برای حجم دادن در حالت سه بعدی کیلید های ترکیبی ctrl+alt عمل میکرد.
ولی در اتوکد 2010 به بالا این اتفاق نمی افته. چطوری میشه با استفاده از short key این عمل را انجام داد.
سپاس:cry:

vertex64

New Member
ببین دوست من سعی کن هر چیزی رو از راه اصولیش یاد بگیری
extrud
وگنه خشت اول گر نهد معمار کج.....
من 6 ساله کد رو تدریس میکنم
یا علی

np101

New Member
با سلام و احترام:

در اتوکد 2007 تا 2009 برای حجم دادن در حالت سه بعدی کیلید های ترکیبی ctrl+alt عمل میکرد.
ولی در اتوکد 2010 به بالا این اتفاق نمی افته. چطوری میشه با استفاده از short key این عمل را انجام داد.
سپاس:cry:

با سلام
دوست عزیز شرت کات این دستور از ورژن 2010 به Ctrl+Shift+E تغییر کرده است.
برای دوستان عزیزی که اتوکد تدریس می کنند هم بگم که اسم این دستور Presspull هست و اون ها با دستور Extrude اشتباه گرفتن. این دو تا دستور شباهت هایی به هم دارند اما دارای تفاوت های زیادی هم هستند.
من از برخورد بد که باهات شده شرمندم و در ضمن به شما می گم که بسیار کار خوبی می کنی از شرت کات استفاده می کنی و و این سرعت کارت رو خیلی بالا تر میبره. من همواره در سالهای تدریسم (که اتفاقا یک سال از دوست خشت کج گذارمون بیشتره) به بچه ها یاد دادم که شرت کات ها رو به عنوان اولویت اجرای دستور استفاده کنن.
به عنوان آخرین نکته شما همواره می تونی هر شرت کات دلخواهی رو از طریق منوی Express>tools>Command alias editor برای اتوکد خودت تعریف کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا