مشکل در باره دامنه

سلام من دمین سایتم را به اشتباه حدف کردم حالا که میخواهم دوباره از سیپنل و قسمت اد دمین اضافه کنم نمیشه و این ارور رو میده Error from park wrapper: Using nameservers with the following IPs:) 178.238.36.6,178.238.36.64 Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.)

jmosawy

Member
با سلام...
اونطوری که این پیغام داره می گه، دی ان اس های شما عوض شده و به خاطر همین وقتی که می خوای اضافه کنه، هاستت بهت می گه که دی ان اس ها عوض شده و برای این سرور نیست... اگر دامنه دست شماست که از دی ان اس ها مطمئن شو، اگرم دست هاستینگ هست بهشون اطلاع بده...

نه دامنه دست خودم هست و دی انس هارو دوباره تنطیم کردم ولی باز دوباره همون ارور رو میده دلیلش بخاطر اینکه من دامنم رو تو سیپنل حذف کردم نیست؟؟؟

jmosawy

Member
خوب شما با هاستینگتون درمیون بزارید؛ اوونا می تونند از پنل خودشون برات اضافه بکنند...

Mohammad

Member
چه مدت از این قضیه میگذره ؟ تغییر دی ان اس معمولا 24 الی 48 ساعت طول میکشه ...

سلام زمان زیادی نیست 24 ساعت یا بیشتر این ارور رو میده
Forbidden

You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

جدیدترین ارسال ها

بالا