مشکل در ا[رای برنامه mari

Hes25

Active Member
مشکل در اجرای برنامه mari

سلام دوستان سال نو مبارک باشه...
من خواستم همراه آموزش مایا برنامه Mari رو هم یاد بگیرم اما انگار ارور میده میگه Open Gl 3 به بالا می خواد.... رفتم به زور تمام با اینترنت ایرانسل نزدیک 150 مگ درایور دانلود کردم (برای سون 64 بیتی)..... اما در نهایت تعجب الان میگه ورژن Open Gl درایور شما 1.1 هست!!....در حالی که با درایور سی دی همراه کارت گرافیکم(4850HD) نصب میکردم می نوشت 2.1!!
الان ایراد کار کحاست؟؟؟
من به توصیه دوستانی که این مشکل و با دانلود جدیدترین درایور کارت گرافیکشون حل کردن میگم ( الان باید لااقل ورژن 4 رو دیگه باشه دیگه نه؟)
بی زحمت راهنمایی کنین که من چه کار کنم؟ تشکر

آخرین ویرایش:

ssdsajad

Active Member
گویا ماری جان با ati حال نمیکنه یه خواهش کوچیک دیگه با این ایرانسل لعنتی اینقدر حجم دانلود نکن حیفه تو جوانی آخه مارو که پیر کرد ایرانسل با این سرعت هسته ای ! تخیلیش

Hes25

Active Member
سلام راست میگی؟!!!!!!

ای بابااااااا....این چرا اینطوری میکنه چه کاریه خب...؟ فروش برنامه شو خودش داره نصف در نصف کم میکنه که!

حالا این به درک هیچی....این درایوره چی میگه دیگه؟

نکنه نسخه لب تاپ و دانلود کرده باشم ! ...نوشته ATI_Catalyst_Display_Drivers_12.8_WHQL_64-bit_Vista-Se7en-8

یه نکته اینکه چرا نصب درایور توی سی دی ویندوز این همه طول میکشه اونم تازه رو xp ...اما این که دوبرابر حجمش هست تازه روی سون که توی نصب و کپی اینقدر کند هست جنگی نصب شد؟؟...من خودم تعجب کردم

میگم توی کلیک راست روی دسکتاپ باید گزینه Catalist هم مثل xp اضافه بشه ؟(مال من نیومد!)

آخرین ویرایش:

ssdsajad

Active Member
سی دیت کثیفهحتما که کند نصب میشه دیگه
اینی که تو سون نصب میکنی توی هارد هست و سرعت نصبش بالا میشه دیگه
تازه سون یه خوبی های دیگه هم داره در مقایسه با ایکس پی و باید این تفاوت هاش حس بشه

من از یه نفرشنیدم که ماریبا nvidia کار میکنه فقط اونم نه هر جور گرافیکی از nvidia های قوی
منمطمئن نیستم اون شخص بهم راست گفته یا نه

نسخه ایکه لبتاپ نباشه رو مینویسه روش desktop

Hes25

Active Member
سلام
آقا تشکر
من شنیده بودم انویدیا می خواد اما باور نمیکردم الکی رفتم آموزش سفارش دادما...

ولی حالا یه سوال؟

تو این لیست نوشته amd سری 7 ...این یعنی open Gl 3 به بالا رو فقط این کارت ها دارن و کارت های سری ما روی همون نسخه 2 باقی می مونن؟ حتی اگه آخرین درایور ها رو دانلود کنیم بازم تاثیر نداره و درایور جدید فقط DX رو ارتقاء میده درسته؟

بهر حال تشکر باز خوبه یه چیزی یاد گرفتیم!!!!

ssdsajad

Active Member
پس مثل اینکه با amd هم کار میکنه شاید نسخه جدیداش اینجوری هستند مهم نیست آموزشهایی که خریدی رو عیدی به به من اشکالی نداره ناراحت نباش چیزی نیست که :|

amirghibi

Member
ای بابا منم با ماری همچین مشکلی داشتم فهمیدم کلا یه سری کارت گرافیک ها رو سابورت نمیکنه
کلا بی خیل برنامش شدم

Hes25

Active Member
سلام درسته

من الان رفتم روی جعبه کارت گرافیکم خوندم دیدم نوشته نسحه openGl ساپورت شونده توسط این رده کارت ها (سری 4 AMD) دو هست!

یعنی اصلا اجرا نمیشه!

پس اگه کسی می خواد کار کنه ببینه که کارت گرافیک تون ورژن openGl 3 به بالا رو ساپورت کنه

zanjirian

New Member
ماری گرافیکهای قوی میخواد . مثلا سری کوادرو . ولی یه درایور جدید نصب کنید ببینید چی میشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا