مشکل در اسکریپت بانک

با سلام
من برای یک سایت مجبور شدم پرداخت انلاین بانک پارسیان را نصب کنم اول از خود بانک درخواست اسکریپت کردم ولی گفتن نداریم یک نمونه به من دادن که به درد خودشان می خورد بعد از اسکریپت موجود در اینترنت استفاده کردم و حالا یک مشکل دارم ممنون می شوم من را راهنمایی کنید

وقتی مشتری پول را پرداخت می کند پول به حساب صاحب سایت واریز می شود ولی بعد از 20 دقیقه مجددا پول به حساب مشتری برگشت می خورد از بانک که سوال کردم گفت بانک بعد از 20 دقیقه از سایت شما اطلاعات پرداخت را می خواهد و سایت شما باید پاسخ دهد حالا هر چی سوال کردم زورشان امد پاسخ بدهند حالا از دوستانی که تجربه این کار را دارند خواهش می کنم من را راهنمایی کنند

اسکریپتی که من استفاده کردم pec24 نام دارد که یک دیتابیس هم دارد هر چی گشتم اسکریپت دیگری نبود پس احتمالا دوستان هم باید از همین اسکریپت استفاده کرده باشند
خواهش می کنم من را در حل این مشکل یاری نمایید
پیشاپیش از توجه شما سپاسگذارم

Masoud1365

مدیر انجمن
شما بعد از پرداخت باید مبلغ رو وریفایی کنید تا برگشت نخوره ! مگه توی داکیومنش نبود ؟

والا اون توضیحاتی که داده بودن را مطالعه کردم ولی این مورد داخل ان ذکر نشده بود من به صورت مختصر مراحل را توضیخ می دهم شما محبت کنید بگویید کجا را اشتباه کردم

من اسکریپت را در هاست اپلود کردم از صفحه فروشگاه 2 ایتم را به فایل ایندکس اسکریپت پست می کنم
Amount
callbackUrl
سپس اسکریت pec24 ان را به سایت پارسیان هدایت می کند
مشتری بعد از وارد کردن مشخصات کارت, پرداخت را انجام می دهد و تسوط callbackUrl به سایت من بارگشت داده می شود
تا این مرحله پول پرداخت شده ولی یک مرحله دیگر هست که باید تایید را به بانک بفرستم در این مرحله من نمی دانم باید چه کاری انجام دهم و چه ایتم هایی را برای چه لینکی برای پارسیان پست کنم و به چه صورت ممنون می شوم من را راهنمایی کنید

Masoud1365

مدیر انجمن
ببینید من مراحل متدهای بانک پارسیان رو نمیدونم چیه اما کلا روند این کار به این شکل هست که بعد از این که پول به حساب منتقل شد بانک یک کد رسید به شما میده و شما باید اون کد رو برای وریفایی شدن به بانک بفرستید وگرنه پول برگشت میخوره !

ممنون از راهنمایتان یک سوال دیگر هم داشتم
اگر بخواهم فرمی را بدون استفاده از سابمیت ارسال کنم یعنی به زبان ساده ارسال خودکار از چه تگی باید استفاده کنم مثلا اگر کاربر وارد ایندکس شد فرم زیر که در ان قرار دارد به صورت خودکار ارسال شود

PHP:
<form method='POST' action='--WEBBOT-SELF--'>
    <p><input type='text' name='T1' size='20'></p>
</form>

Masoud1365

مدیر انجمن
سوالتون رو در تاپیک جدا باید بپرسید .
تا حالا تست نکردم ولی با جاوا اسکریپت باید سابمیت کنید

آخرین ویرایش:

sajadmaz

Member
PHP:
$form  = "<html>";
$form .= "<body onLoad=\"document.forms['sendparams'].submit();\" >";
$form .= "<form name=\"sendparams\" method=\"POST\" action=\"$action\" enctype=\"application/x-www-form-urlencoded\" >\n";
echo $form;

جدیدترین ارسال ها

بالا