مشکل در استفاده از Binding Object

@S3

Member
با سلام خدمت دوستان
بنده برای فراخوانی منو های یک فایل اجرایی اون فایل رو بصورت Binding Object در آوردم اما در مورد ورژن بالاتر از اون برنامه این کار جواب نمیده حالا میخواستم ببینم راه بهتری برای ران کردن هر مورد از منوهای یک برنامه بغیر از Binding کردن هست، اگر کد خاص یا راه دیگه ای بصورت کلی وجود داره حتی الامکان با ذکر مثال لطفاً بنده رو راهنمایی بفرمایید، پیشاپیش ممنون.

@S3

Member
برنامه مورد نظر من Apache3 ورژن 3.1.0 که در مثال منو های هدف فرا خونده نمیشن فایل پیوست شامل برنامه و فایل mbd می باشد، ممنون

پیوست ها

• sample_project.rar
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 42

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
اینکه راه دیگری بجز binding برای اجرای منو های یک شی وجود داشته باشد بصورت ساده در mmb وجود ندارد شاید پلاگین هایی در این زمینه وجود داشته باشند
همچنین در مورد سورسی که ضمیمه کرده یودین تست کردم مشکلی نداشت یعنی فرمهای open_dlg و FileScan گشوده میشدند

موفق باشید

پیوست ها

• open_dlg.jpg
    open_dlg.jpg
    92.9 کیلوبایت · بازدیدها: 5

@S3

Member
سلام علیکم
اینکه راه دیگری بجز binding برای اجرای منو های یک شی وجود داشته باشد بصورت ساده در mmb وجود ندارد شاید پلاگین هایی در این زمینه وجود داشته باشند
همچنین در مورد سورسی که ضمیمه کرده یودین تست کردم مشکلی نداشت یعنی فرمهای open_dlg و FileScan گشوده میشدند

موفق باشید

دوست عزیزم آیا شما در قسمت تنظیمات مربوط به binding کار و تنظیم خاصی انجام دادید چون من بازم نمیتونم مسیرهای مورد نظر رو باز کنم

msnv

Well-Known Member
دوست عزیزم آیا شما در قسمت تنظیمات مربوط به binding کار و تنظیم خاصی انجام دادید چون من بازم نمیتونم مسیرهای مورد نظر رو باز کنم

نه، تنها کاری که قبل از تست نمونه انجام دادم فرم Apache را یکبار بزرگ کردم که این هیچ تاثیری در روند کار نمیگذارد

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا