مشکل در ارسال اطلاعات به صفحات دیگر

maaha

Member
سلام.بچه ها من یه صفحه ی php دارم.یه فرم توی این صفحه هست.با jquery این فرم رو کنترل کردم به این صورت که وقتی کاربر فرم رو سابمیت کرد اطلاعات فرم با تابع پست جی کوئری به یه فایل php دیگه ارسال بشه و خروجی به همون صفحه ی اول برگرده.ولی با این که هر 2 فایل توی پوشه ای در پوشه ی www ومپ سرور(2) من هستن اما صفحه ی اول ,صفحه ی دوم رو پیدا نمیکنه.اطلاعات رو به صفحه ی دوم ارسال نمیکنه و جوابی هم از اون نمیگیره.ایا مشکل از ومپ من هست؟
سوال2) اگه اخر کد صفحه ی دوم بنویسم مثلا
کد:
echo '0';
مقدار 0 به صفحه ی اول برمیگرده؟ یا باید از return 0; استفاده کنم:sad:

felix

Member
سلام.بچه ها من یه صفحه ی php دارم.یه فرم توی این صفحه هست.با jquery این فرم رو کنترل کردم به این صورت که وقتی کاربر فرم رو سابمیت کرد اطلاعات فرم با تابع پست جی کوئری به یه فایل php دیگه ارسال بشه و خروجی به همون صفحه ی اول برگرده.ولی با این که هر 2 فایل توی پوشه ای در پوشه ی www ومپ سرور(2) من هستن اما صفحه ی اول ,صفحه ی دوم رو پیدا نمیکنه.اطلاعات رو به صفحه ی دوم ارسال نمیکنه و جوابی هم از اون نمیگیره.ایا مشکل از ومپ من هست؟
سوال2) اگه اخر کد صفحه ی دوم بنویسم مثلا
کد:
echo '0';
مقدار 0 به صفحه ی اول برمیگرده؟ یا باید از return 0; استفاده کنم:sad:
اینکه فقیل رو نمیشناسه حتما آدرس دهی شما اشکال داره بعدم تست کن که هم تابع جی کوئری مقادیر رو ارسال کن ه هم اون صفحه پی اچ پی خروجی داشته باشه شما هرچی رو که چاپ کنی میتونی با استفاده از آپشن success: اون رو استفاده کنی

maaha

Member
نه من همه نوع ادرس دهی رو چک کردم.کدم درسته.چه طوری چک کنم؟ success یعنی چه جوری؟:rose:

felix

Member
نه من همه نوع ادرس دهی رو چک کردم.کدم درسته.چه طوری چک کنم؟ success یعنی چه جوری؟:rose:
PHP:
$.ajax({
        type:'POST',
        url:'address',
        data:parametr,
        success:function(data){
            if(data='')
            {
alert('error')
                {
else  ye kari bokon
صفحات پی ااچ پی رو با مقدار دادن به متغیر ها چک کن و بعد خروجیش رو ببین ببین درست کار میکنه یا نه

maaha

Member
درست شد.مشکل از تعریف فرمم بود.:lol:
از اقای fleix خیلیییییییییییییی ممنونم.دمتون گرم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا