مشکل در ارتباط با بانک اطلاعاتی در Asp

من چند روزیه که یه مشکل در ارتباط برقرار کردن با بانک اطلاعاتی ام در asp دارم و اونم اینه که وقتی از روی host میخوام اطلاعات رو وارد بانک access کنم ارور میده که ( Operation must use an updateable query )
نمیدونم مشکل از کجاست ؟
البته کدی رو که ارور میده اینه
da.update(ds, "news")

یکی کمک کنه
کدی که استفاده میکنم اینه :
newRow = ds.tables("news").newrow()
newrow("Cont") = Cont.Text
ds.Tables("news").Rows.Add(newrow)
cb = New Data.OleDb.OleDbCommandBuilder(da)
'da.insertcommand = cb.getinsertcommand()
da.update(ds, "news")
con.Close()

خداییش یه کاری بکنین که بدجوری کارم گیره

mosyhey

Member
متن خطا را دقیق بنویسید. ممکن هم هست از تنظیم نبودن پرمیشن فولدر حاوی بانک اکسس باشد. آیا این بانک روی لوکال درست کار می کرده و روی سرور اشکال دارد؟

pedramr

Active Member
.. دوست عزيز بسته به اينكه شما از چه شركتي خدمات ميزباني مي‌گيرين ممكنه امكان تغيير دسترسي ها رو به شما بدن يا اينكه ندن. براي همين بايد مستقيماً با دفتر اون شركت تماس بگيرين و ازشون بخواهين كه دسترسي رايت به بانك و پوشه‌اي كه بانك توي اون قرار داره بدن. بعضي ها با تلفن و بعضي ها با ايميل اين كار رو مي‌كنن. من خودم از پارس‌ديتا گرفته‌ام و بهم همچين امكاني رو در كنترل‌پانل هم نداده‌ان و مجبور شدم تلفني حلش كنم.

اولين قدم براي عيب يابي خواندن پيام خطا به صورت كامل است . براي اين منظور به صورت پيش فرض در اينترنت‌اكسپلورر نمي توان خطاها را به صورت كامل مشاهده كرد و براي همه آنها خطاي عمومي HTTP 500 - Internal server error صادر مي شود . براي مشاهده كامل پيام خطا به منوي زير برويد :

Tools → Internet Options → Advanced

در اينجا بخش Show friendly HTTP error messages را غيرفعال كنيد .
قدم بعد اين است كه پيام خطا را خوانده و در صورت عدم موفقيت در رفع آن شماره خطا را كه مي تواند چيزي مثل 80040e21 باشد يادداشت نماييد و از مراجع مختلف يا از طريق جستجوگر هايي مثل گوگل و يا سايت شركت مايكروسافت بخش پشتيباني و رفع اِشكال ، راه رفع آن را پيگير شويد .

خطاي نگارش يا ويرايش در بانك Access :
معمولاً اين خطا زماني اتفاق مي افتد كه سطح دسترسي كافي براي فايل وجود ندارد . در اكثر ميزبانهاي اينترنتي براي بانكهاي اكسس پوشه اي به نام db با سطوح دسترسي لازم تعريف مي شود . اما زمان تست برنامه‌ها روي كامپيوتر شخصي نيز لازم است كه اين Permission وجود داشته باشد . قبل از اين كار اگر با ويندوز XP كار مي كنيد برخي تنظيمات لازم است . از پنجره My Computer :

Tools → Folder Options → View → Advanced

در انتهاي ليست گزينه Use simple file sharing را غير فعال كنيد . حالا با انتخاب فايل بانك خود و يا پوشه محتوي آن ،‌ با گرفتن كليك سمت راست ماوس و مراجعه به بخش Properties از برگنشان Security سطوح دسترسي همه كاربران تعريف شده در سيستم عامل را به اين فايل روي Full قرار دهيد ..

جدیدترین ارسال ها

بالا